3voor12 Den Haag

Primeur: de nieuwe videoclip van Boi Mesa

'Dive' van debuut-EP SA-i

Vandaag komt de eerste videoclip van Boi Mesa uit, het liedje Dive "klinkt alsof Frank Ocean, James Blake, Flying Lotus, Radiohead, Fink en Anderson Paak met z’n allen in een vat met radioactieve stof zijn gevallen en eruit zijn gekomen." 

“Diversiteit is het anker voor mijn werk, want het is altijd evoluerend, altijd spontaan en altijd verrassend," aldus de Haagse multi-instrumentalist Boi Mesa over zijn muziek.

"SA-i is tot stand gekomen in de winter van 2016, het jaar waarin ik liftte van Barcelona naar Sagress Daar leerde ik voor het eerst noten lezen en toetsen spelen vanwege het kleine casio-toetsenbor dat ik kreeg. SA-i werd in dat jaar een volwaardig project en is voltooid in de winter van 2017. Gedeeltelijk gecreëerd als een ode aan de Casio SA-1 maar ook als coming-out; Ik ben weer terug vanuit afzondering!"

De videoclip van Dive kwam tot stand met behulp van HPC Music support en is gebaseerd op een droom waar contrast tussen het club- en nachtleven en het volwassen dagelijkse leven het thema is: "stofzuigen in de club, snuiven op de begraafplaats en tandenpoetsen naast de toiletdame. 

Beluister hier de hele ep

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12