3voor12 Den Haag

Parkpop 2017: GLOWINTHEDARK bouwt een plat feestje

Inclusief gezellige duw- en trekpartijen

 De jongens van GLOWINTHEDARK komen het podium op met zaklampen en robotachtige bewegingen. Ze lijken naar iets te zoeken en tijdens de show wordt duidelijk naar wat. GLOWINTHEDARK is op zoek naar sexy dames en gestoorde mannen. Het publiek reageert levendig: missie geslaagd.

Wanneer de bekende deun van Seven Nation Army wordt gestart zingt iedereen enthousiast de Nederlandse parodie van het nummer (“alle Duitsers zijn homo,” Maar waarom?). Gedurende de hele show worden er door de gasten van GLOWINTHEDARK cirkels gecreëerd in de menigte. De mannen filmen de grote duw- en trekpartijen die ontstaan (waar mensen zich toch in weten te vermaken) en sturen het naar hun vrienden van SFB. Vervolgens haalt het duo verschillende Haagse rappers op het podium, waarna ze nieuwe nummers spelen. Uiteindelijk moet deze act het toch allemaal vande backingtrack hebben. Maar niemand vindt dat erg en zingt uit volle borst mee.

Het moment:
Als de jongens een van hun nieuwe nummers speelt doen de fans keihard mee. Heftig van links naar rechts springend sluiten ze de editie van Parkpop af.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12