3voor12 Den Haag

Parkpop 2019: Ava Nova neemt je mee naar een tropisch paradijs

Sexy moves en een heldere zang ondersteund door een simpele beat

Ava Nova. Een graag geziene gast in de Haagse festivalwereld die zeker niet op Parkpop mag ontbreken. Begin 2019 verscheen debuut EP As You Please, een swingend kijkje in de ziel van zangeres Robin Dirksen. We zijn erg benieuwd.

Oeps. Iets te laat komen we aan bij het Haagse podium, want Ava Nova's body is 10 minuten te vroeg gaan burnen. In haar rode sexy outfit beweegt Robin Dirksen sensueel over het podium, terwijl haar 2 bandleden hier wat sobertjes bij wiegen. De catchy en dansbare synthpop wordt melancholisch over het publiek uitgezaaid. Het gedeelte dat nog niet in het gras is neergeploft, danst in de chille zomervibe met een brede lach op het gezicht vrolijk mee.

De zangeres neemt ons naar eigen zeggen mee naar een tropisch paradijs. Haar heldere en overtuigende stemgeluid worden beperkt begeleid door een simpele beat van bas en toetsen. Hierdoor mist het optreden aan kleur die je bij een paradijs zou mogen verwachten. Gelukkig wordt dat deels door het publiek opgevuld met het meezingen van; 'ohohohoh', en 'f*ckf*ckf*ck'. Wanneer Ava Nova zich kwetsbaar opstelt, wordt dit door haar trouwe volgers zichtbaar gewaardeerd. Het beloofde kijkje in haar ziel. Nog even de emotie van ons afbouncen met de handjes in de lucht en we zijn helemaal los voor het begin van de rest van de avond.

Het moment:
Robin Dirksen die in haar sexy outfit het publiek 'f*ckf*ckf*ck' laat zingen; 'Niet zo verlegen, jullie hebben het allemaal weleens gedaan.' Yeah!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12