3voor12 Den Haag

Nieuwe namen Club 3voor12 Den Haag XXL (#50)

Yasmine & The Stangs

Pffff, het feest begint nu wel echt vorm te krijgen. De vijftigste editie van onze clubavond in het Paardcafé (en voor de gelegenheid in de Kleine zaal van Paard) heeft weer twee nieuwe namen op het affiche gekregen. De psych pop van het Amsterdamse Yasmine zal hun tweede opwachting maken in het Haagse, de band spotte wij samen met Son Mieux en EUT bij de PIP afgelopen winter. Nu is er een EP (Honey) uit en is de band geselecteerd voor de Popronde. 

Ook staan – eindelijk – The Stangs op de clubavond, zij staan in de Kleine Zaal van Paard. De band heeft op wonderbaarlijke wijze nog nooit op de clubavond gestaan, de hoogste tijd dus om eens flink te komen huis houden op zaterdag 9 september. 

Ook kondigen we bij deze een geheime super secret reünie aan die eenmalig zal plaatsvinden tijdens de clubavond. Wie dat zijn zal je op de avond zelf pas uitvinden, maar missen mag je hem vooral niet! 

Club 3voor12 Den Haag XXL (#50) begint om 19:30 en gaat tot diep in de nacht door met acts als Pyke, Kern Koppen, The Hazzah, Forever Saturday, Yasmine, The Stangs en de secret act. 
 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12