3voor12 Den Haag zoekt versterking

Schrijf, recenseer, interview, redigeer, film, bekritiseer en denk met ons mee!

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De redactie van 3voor12 Den Haag – hét online platform voor muziek uit Den Haag – breidt uit en is op zoek naar nieuw talent. Er is plek voor o.a (aspirant) journalisten, fotografen, interviewers, social media-redacteuren, planners, coördinatoren, filmers, radiomakers. Kortom: iedereen die vrijwillig een media-steentje bij wil dragen aan de Haagse muziekscene is welkom.

De eerste stappen van je (muziek-)journalistieke carrière zetten? Ervaring opdoen tijdens je studie? Altijd al willen schrijven voor een publiek? Op zoek naar een nieuwe uitdaging of hobby? Gewoon interesse? Lees verder!

Als best bezochte lokaalsite van VPRO’s landelijke muziekplatform 3voor12 zijn we continu op zoek naar nieuw schrijf-, film-, fotografie- en eindredactietalent. Wil jij je passie voor muziek en journalistiek met anderen te delen? Dan ben je bij 3voor12 Den Haag aan het goede adres. Het 3voor12 Den Haag team laat dagelijks via reportages, interviews, recensies, video’s en nieuwsberichten zien wat er in Den Haag op muzikaal gebied gebeurt. Bovendien is 3voor12 Den Haag een perfecte plek om (journalistieke) werkervaring op te doen, een netwerk op te bouwen of gewoon je passie/hobby te beoefenen. Bij 3voor12 Den Haag schrijven en fotograferen een aantal ervaren redacteuren, die kunnen helpen je graag je talenten verder te ontwikkelen.

Werken bij 3voor12 Den Haag is in alle gevallen op vrijwillige basis, maar niet geheel vrijblijvend. We verwachten van onze teamleden dat ze zich met enige regelmaat voor de site inzetten, wel kun je vaak gratis naar concerten en festivals! Binnen de redactie zijn er tal van functies te vervullen: meehelpen met de planning, fotograferen, een eigen rubriek bedenken en schrijven, concert- en festivalverslagen maken, interviews of achtergrond artikelen schrijven, redigeren of meewerken binnen de social-mediaredactie

Denk je het team te kunnen versterken met een scherpe pen, planvermogen, oogverblindende foto's, presentatietalent of kritische eindredactietechnieken? Wil je je eerste stappen maken in de muziekjournalistiek? Stuur dan een e-mail met motivatie naar vacature@3voor12denhaag.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Denk je op een andere manier van waarde te kunnen zijn voor onze redactie? Mail dan gerust