Het was een knallend debuut die Club 3voor12 Den Haag als Livestream afgelopen maand. Daar konden we het natuurlijk niet bij laten. Ook deze maand sloegen wij van 3voor12 Den Haag weer de handen ineen met PAARD en Paard Café en presenteren we drie Haagse beloftes. Weer middels een Livestream, weer vanaf het grote podium in PAARD en weer vanaf 21:00 uur vanuit je luie stoel te bekijken. Deze keer komen Zuster Zonnebloem, Mariseya en IMBOS onze Covid-sleur doorbreken met wat muzikaal vertier. Een lekker gevarieerd programma, al zeggen we het zelf. En natuurlijk stellen we de acts deze week alvast netjes aan je voor. Met vandaag: Mariseya.

Mochten je heupen in de lockdown wat zijn vastgeroest kan je gelukkig altijd nog rekenen op de lekkere beats van Mariseya. De Haagse Afropop artieste die Ghanese beats moeiteloos combineert met RnB timmert al een aantal jaar aan de weg als muzikante. Zo heeft ze naast haar solo project eerder al flink furore gemaakt als lead zangeres van de Afrobeat band Arp Frique. Hiermee stond ze op het podium bij onder andere North Sea Jazz, LowLands, en Kwaku Summer Festival. 

Muziek heeft altijd een rol in Mariseya haar leven gespeeld, niet gek zo ook met een muzikant als vader. Al jong begon de zangeres in het kerkkoor, en startte ze met pianoles. De echte doorslag kwam toen door een uitnodiging om toe te treden tot de band Arp Frique, hierdoor werd duidelijk dat ze meer wilde met muziek. Nu zet de Haagse zich in om barrières te doorbreken in de muziekwereld en mensen te bereiken die normaal gesproken heel andere muziek beluisteren.

Pepele

Tijdens de lockdown heeft heeft Mariseya niet stilgezeten om haar doel als muzikante te bereiken. Zo kwam eerder dit jaar kwam de single ‘Go Kolo’ al uit, een lekker dansbaar nummer met een behoorlijk zwoele beat. De lijn van ritmische uptempo muziek heeft de zangeres beloofd door te zetten, met een nieuwe single genaamd ‘Pepele’ die later deze week al te horen is. De singles zijn een stop op de route naar haar eerste EP die later dit jaar uitkomt. En wie weet gaan we daar zondag al een klein voorproefje van krijgen tijdens haar optreden bij de club 3voor12 Den Haag livestream. Eén ding moge duidelijk zijn: zorg maar dat je beste dansbroek gestreken is en de salontafel aan de kant is geschoven, de set van Mariseya deze zondag wordt een feestje!

Dans zondagavond 28 maart 2021 lekker mee met Mariseya. Vanaf 21:00 uur bij de tweede corona-proof editie van Club 3voor12 Den Haag op het Grote Podium van PAARD. Meld je hier aan voor de gratis livestream!