In het Haagse is er altijd wel een optreden te zien, een dansje te doen of een een biertje te drinken. Zie je door de bomen het bos even niet meer? Keuzestress? Geen zorgen, 3voor12 Den Haag zorgt elke week voor een deskundige selectie van zes weekendtips. Zo weet jij altijd waar je je vrienden nu weer mee naartoe kunt slepen.

Banner. EP Release

De tweede EP release van Banner. gaat een mijlpaal markeren voor de dromerige singer-songwriter. Met zijn vorige EP was de impact dat hij als support meeging bij Newton FaulknerRhys Lewis Julien Barbagallo. Ook is hij met 750.000 Spotify streams goed op weg om een nog grotere impact te maken. Eerder speelde hij op onze clubavond en schreven er dit over. Support komt van singer-songwriter Daan Harmsen.

Event

Trends and Revolts, Launchable Socks & Sjúddann @ Radar Café

Drie bands met een totaal andere uitwerking: Trends and Revolts, Launchable Socks & Sjúddann. De eerste act belooft rauwe punky grooves en balanceert tussen agressief en kalmerend. Launchable Sock laat zich omschrijven als een elektronische popact. De laatste act van de avond is misschien wel het interessantst, aangezien het moment dat ze begonnen met spelen het begin van de band markeerde. Onlangs hebben zij het delay-effect uitgevonden.

Event

Joost @ Paard

Het is tegenwoordig niet gek om als Youtubesensatie een muzikale carrière ernaast te hebben. Zo ook voor de excentrieke Joost (ook wel Eenhoornjoost), die onlangs nog een plaat uitbracht met Donnie. In vergelijking met andere youtubesterren is Joost er wel één om in de gaten te houden. Aanstaande vrijdag speelt de beste man in het Paard waar hij zeker tracks als 'Glaassie Water' en 'Chubby' de ruimte zal inslingeren. Support is van Rarri Jackson & Mick Spek.

Event

Club 3voor12 Den Haag #57 @ Paardcafe

Zaterdag, Club 3voor12 Den Haag. Punt.

Wat is er te zien? J. Ward Brew opent de 57e editie. De Haagse singer-songwriter bracht net voor de jaarwisseling het gevoelige 'Not Gonna Die Today' uit, en heeft grote plannen voor 2019.

En dan is er ook nog GIAN. Lekker losgaan op 'Hennesy', dat gaat in ieder geval gebeuren. We zijn benieuwd hoe Johnny Ray en Eddie Dunkan de boel verder op z'n kop gaan zetten, jij ook?

Event

Playground Zer0 | Album Release Party @ Zwarte Ruiter

Na Poison komt Playground Zer0 nu met hun tweede album: Thunder in Paradise. Kneiterveel energie uit draaitafels, sequencer, bas, toetsen en alles waar electriciteit op staat.

Op het feestje komen AVA NOVA en Pat Smith en Deejay Irie ook langs. Dus live is er genoeg te beleven in de Zwarte Ruiter. En dat helemaal gratis (PS. neem wel wat wisselgeld mee voor de veiling).

Event

LaBomba @ Paard

Beroemd worden, maar zelf geen talent? Kom dan naar het Paard voor roots/rock uit Den Haag. Het trio LaBomba neemt zondag in Paard alles op voor een live album.

Maroen FransenDave Bordeaux en Peter Nelissen zetten een mix neer van Nirvana, Steve Ray Vaugh, Jeff Healey, Gary Clark Jr., Cream, Triggerfinger en Jimi Hendrix. Dat moet wel wat worden dus. En er komt ongetwijfeld nieuw materiaal langs, nog dit voorjaar verschijnt er een nieuw studioalbum na Fresh, Loud and Different.

Event