Haagse YouBox Top 5 (week 6) Haagse YouBox Top 5 (week 6)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 6)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. Causes - 'Teach me how to dance with you'
Hoewel de single 'Teach me how to dance with you' van de deels Haagse band Causes al een tijd uit is, staat het deze week weer volop in de aandacht. De band was te zien in De Wereld Draait Door en de single werd verkozen tot Alarmschijf op Radio 538. Een nummer 1-positie in de Haagse YouBox Top 5 is het gevolg. Tijdens Crossing Border namen we ook nog een sessie op met de frontman van Causes.

2. Crystal Water - 'Thunderstone'
De nieuwe single van Crystal Water stijgt deze week naar de tweede plek in de Haagse YouBox Top 5. 'Thunderstone' is de tweede single van de aankomende EP, die we binnenkort kunnen verwachten. Onlangs stond de band voor het eerst op het podium in de nieuwe bezetting tijdens Club 3voor12 Den Haag.

3. Orange Grove - 'Easy love'
De deels Haagse reggaeband Orange Grove laat weer van zich horen. Met de single ‘Easy love’ is de band weer helemaal terug en dit lijkt nog maar het begin. De band werkte met producer Bas van Wageningen (Homebass) aan nieuw werk, waarvan 'Easy love' het eerste resultaat is. Deze week nieuw binnen op nummer 3.

4. The Indien - 'Done'
'Done' is de nieuwe single van The Indien waarvan zondag de videoclip in première ging. Onlangs was de Haagse band voor meerdere optredens in Groningen tijdens Eurosonic Noorderslag en dat maakte veel mensen nieuwsgierig naar deze nog nieuwe band. 'Done' is afkomstig van de onlangs verschenen EP 'Cologne' en komt deze week nieuw binnen op nummer 4.

5. The Deaf - 'Sin city'
De nieuwe single van The Deaf, 'Sin city', is de eerste single van het nieuwe album dat eind vorig jaar werd gepresenteerd in een uitverkocht Paard van Troje. De videoclip is gemaakt door Rockstone en zakt deze week naar nummer 5 in de Haagse YouBox Top 5. The Deaf was onlangs nog te zien op Eurosonic Noorderslag. Lees hier ook de albumrecensie.

De Haagse YouBox

De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air

In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag