Haagse YouBox Top 5 (week 4) Haagse YouBox Top 5 (week 4)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 4)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. The Indien - Fire
Uit het niets kwam 'Fire' van The Indien vorige week nieuw binnen op nummer 1. Afgelopen weekend was de Haagse band voor meerdere optredens in Groningen tijdens Eurosonic Noorderslag en dat maakte veel mensen nieuwsgierig naar deze nog nieuwe band. 'Fire' is afkomstig van deze week verschenen EP 'Cologne'. Deze week wederom bovenaan in de Haagse YouBox Top 5.

2. Bombay - 'Slow motion'
Onlangs maakte Bombay Show Pig bekend voortaan als Bombay door het leven te gaan. Dit vooral vanwege de nieuwe muzikale richting van het trio. Binnenkort verschijnt het nieuwe album met single 'Slow motion' als voorproefje. Het nummer slaat aan, want het stijgt deze week van nummer 4 naar nummer 2 in de Haagse YouBox Top 5.

3. Crystal Water - 'Thunderstone'
De nieuwe single van Crystal Water staat deze week wederom op de derde plek in de Haagse YouBox Top 5. 'Thunderstone' is de tweede single van de aankomende EP, die we binnenkort kunnen verwachten. Onlangs stond de band voor het eerst op het podium in de nieuwe bezetting tijdens Club 3voor12 Den Haag.

4. The Deaf - 'Sin city'
De nieuwe single van The Deaf, 'Sin city', is de eerste single van het nieuwe album dat eind vorig jaar werd gepresenteerd in een uitverkocht Paard van Troje. De videoclip is gemaakt door Rockstone en zakt deze week twee plaatsen naar nummer 4 in de Haagse YouBox Top 5. Ook The Deaf was afgelopen weekend te zien op Eurosonic Noorderslag. Lees hier ook de albumrecensie.

5. Marcel Singor - 'Authority'
De Zoetermeerse muzikant Marcel Singor brengt in maart 2015 zijn nieuwe album ‘Futureproof’ uit die hij heeft opgenomen met de Amsterdamse producer Bas Bron, vooral bekend van De Jeugd van Tegenwoordig. De eerste single van het album, ‘Authority’ is al een aantal weken uit en blijft deze week staan op nummer 5 in de Haagse YouBox Top 5.

De Haagse YouBox

De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.

Stork On Air

In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag