3voor12 Den Haag nieuwsflits 3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Met: Mr. Probz scoort nummer 1 hit in Engeland / Alumna in reclame NOC*NSF / Birth of Joy toegevoegd aan line-up Pinkpop / All Comes Down wint BeachBattle / Oliver Alexander wint Waterpop Singer-songwriter Contest

In de nieuwsflits vind je het laatste muzieknieuws uit de regio. Heb je zelf ook nog aanvullende nieuwtjes of tips uit de regio Haaglanden (Den Haag, Westland, Delft, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Rijwijk, Wassenaar, Pijnacker-Nootdorp en Midden-Delfland) en Leiden? Mail dit dan naar redactie@3voor12denhaag.nl!

Mr. Probz scoort nummer 1 hit in Engeland

De Zoetermeerse hiphopartiest Mr. Probz is deze week nieuw binnen gekomen op nummer 1 in Groot-Brittannië. Het gaat hier om de remix van Robin Schulz. Met deze nieuwe versie van het in Nederland met vijf keer platina bekroonde nummer stond eerder ook al in op nummer 1 in Oostenrijk, Duitsland, Hongarije, Noorwegen, Zweden en Zwitserland. Eerder deze maand werd Mr. Probz nog bekroond met de 3FM Award voor Beste Single en ontving hij de Schaal van Rigter voor het meest gedraaide Nederlandse nummer van het jaar. ‘Waves’ staat momenteel in twintig landen in de iTunes Top 10. Beluister hier de remix.
 

Alumna in reclame NOC*NSF

Het nummer ‘Eveline’ van de Haags/Amsterdamse band Alumna is de komende tijd te horen onder de nieuwe reclame van het NOC*NSF. De reclame is te horen onder een commercial voor de Nationale Sportweek die deze week plaatsvindt. Het nummer is afkomstig van het aankomende debuutalbum ‘Enter’. Het album wordt op 30 mei gepresenteerd in Paradiso. De band bestaat uit Diede Oosterveen, Joost le Feber, Jasja Offermans en Tessa Raadman en maakt indie-/dreampop. Bekijk de commercial hier.
 

Birth of Joy toegevoegd aan line-up Pinkpop

De Leidse psychedelische rockband Birth of Joy is toegevoegd aan de line-up van Pinkpop. De band staat samen met Kraantje Pappie, Brother & Bones, Gecko, Powerman 5000, Intergalactic Lovers, Afterpartees, Nina Nesbitt en Paceshifters op het nieuwe Stage 4, een kleiner intiem podium in een sfeervolle tent met ruimte voor nieuwe acts. Birth of Joy is momenteel op tour in Europa, maar de band laat weten vereerd te zijn op zo een groot festival te mogen spelen naast de groten der aarde als The Rolling Stones, Robert Plant en Metallica. Aanstaande vrijdag speelt de band in Den Haag op het Life I Live Festival en is deze zomer onder andere te zien op festivals als Dauwpop en Zwarte Cross.
 

All Comes Down wint BeachBattle

De Rotterdamse rockband All Comes Down heeft de dertiende editie van de BeachBattle gewonnen. De band nam het in de finale op tegen Stone Mantis en The Rizzo Family. De jury, bestaande uit Johan ter Schegget (ex-Suburbs en bandcoach), Benjamin Lampe (The Black Veins, bandcoach) en Chris Muller (Holland Spoor Studios), koos uiteindelijk voor All Comes Down vanwege de goede zang en volwassen sound. Inmiddels is de inschrijving voor de 14e editie van de BeachBattle ook van start gegaan. Inschrijven kan tot 31 mei via de website.
 

Oliver Alexander wint Waterpop Singer-songwriter Contest

De Rotterdamse singer-songwriter Oliver Alexander heeft de Waterpop Singer-songwriter Contest gewonnen. Tijdens deze in Nederland Drie gehouden wedstrijd nam Alexander het op tegen Bryan van Putten, Yvet Jody en CAT. Alexander rondde in 2013 met het hoogst mogelijke cijfer de opleiding Songwriting aan de Berklee College of Music in Boston af. Mede door inspiratie van John Mayer, Billy Joel, Robbie Williams en Jamie Cullum schrijft hij intieme luisterliedjes en knallende singer-songwriter pop. Oliver Alexander mag op zaterdag 9 augustus tijdens de 37e editie van Waterpop optreden op het backstage terrein.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag