Winnen! Vrijkaarten BURST met DJ Hell, I-F en 751

Zaterdag 9 februari in het Paard van Troje

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Tijdens clubavond BURST in het Paard van Troje staat de crème de la crème van de elektronische muziek op het programma. Zo ook op zaterdag 9 februari tijdens de vijfde editie. Na acts als Modeselektor, Apparat, Ame, Dixon en Dekmantel is het dit keer de beurt aan de Berlijnse DJ Hell en de Haagse undergroundheld I-F (Interr-Ference) en de eveneens Haagse 751. 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg.

DJ Hell is een culturele kameleon met een encyclopedische muziekkennis en een vlammende lifestyle. De muziek van de Duitse techno-dj bevat elementen uit new wave, pop, gothic en electro. DJ Hell draait al meer dan twintig jaar mee. Zijn meest recente release is 'Teufelswerk'. Zestien prachtige weelderige tracks die tezamen een bedwelmende trip door technoland geven. Met zijn label DeeJay Gigolo bracht hij onder andere werk van Miss Kittin, Zombie Nation, David Carretta en Fischerspooner uit.

De Haagse dj/producer Ferenc van der Sluijs, oftewel I-F, staat bekend als een van de grondleggers van de underground scene in Nederland. Zijn bekendste nummer, ‘Space invaders are smoking grass’ (1997), diende als belangrijke inspiratiebron voor het electroclash-genre. Hij weet als geen ander zijn rauwe electro/techno sound perfect te combineren met kristallijn heldere Italo- en Chicago house. Tegenwoordig treedt hij niet meer veel op in het Nederlandse clubcircuit omdat hij zich toelegde op zijn internet radiostation Intergalactic FM.
 
De jonge Haagse groefrijder 751, de derde naam op het affiche van deze vijfde BURST, gaat als een raket. Hij begon nog niet zo lang geleden met draaien in het Haagse skatepark Sweatshop als onderdeel van het duo Sweatshop Soundsystem. 751 (Jelle Hamstra) speelde zichzelf snel in de kijker en werd gevraagd voor toonaangevende avonden in het hele land zoals Colors, Audio Culture, Dekmantel, Nooduitgang en PITCH. 751 deelde affiches met onder meer Loefah, Bok Bok, Cinnaman, Boddika, Legowelt, Goldfish en Ame. Sinds 2012 behoort hij samen met Milan Unger en Folkert Verdoorn tot het trio D.N.G. (De Nieuwe Garde), is kind aan huis bij club PIP en is familie van BNFD. En het mooiste van al: 751 is pas 19 lentes jong, dus daar gaan we nog veel plezier aan beleven.

Vrijkaarten voor BURST #5
3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor BURST. Wat je hiervoor moet doen? Vul onderstaande formulier in en geef antwoord op de volgende vraag: Hoe heet het bekende online radiostation van I-F? Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.

BURST #5 met DJ Hell, I-F en 751
Zaterdag 9 februari @ Paard van Troje
Aanvang: 23.00 uur / Entree: 13,50 (11,50 vvk) excl. servicekosten