Villeneuf vanavond in De Wereld Draait Door

Leids-/Amsterdamse band speelt single ‘Home’

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Villeneuf, 3voor12 Den Haag Selecteert act van december 2012, is vanavond te gast in De Wereld Draait Door voor hun ‘minuut’. In het televisieprogramma met presentator Matthijs van Nieuwkerk speelt de Leids-/Amsterdamse band de nieuwe single ‘Home’, afkomstig van het eind vorig jaar uitgebrachte album ‘Great Waste Of Time’. De Wereld Draait Door is om 19.30 uur te zien op Nederland 3. Om 00.20 uur wordt het programma herhaald.

Villeneuf werd in 2010 gevormd door singer-songwriter Michiel van Poelgeest, ook bekend van de band Junior Eats Alone. In 2009 verscheen debuutalbum ‘Villeneuf’ als soloproject van Van Poelgeest. Voor het tweede album, ‘Great Waste Of Time’, werd een band geformeerd, bestaande uit Ronnie Verton (gitaar/zang) en Bas Ernst (drums), beiden van Junior Eats Alone, Lucas Meijers (gitaar) en Rutger Brouwer (bas). In december 2012 behaalde de band de finale van de Grote Prijs van Nederland.
 
Het album ‘Great Waste Of Time’ is te beluisteren in de Haagse YouBox. Op 14 februari speelt Villeneuf in het Paardcafé.