Vanavond de Versafdeling met Anthony Burford

Editie #26 in de SuperMarkt

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het tweede seizoen van de Versafdeling is in volle gang en ook vanavond, woensdag 23 januari, is er weer een nieuwe editie. Tijdens deze twee keer per maand georganiseerde avond presenteren de SuperMarkt en 3voor12 Den Haag gezamenlijk nieuw en minder nieuw talent uit de regio. De SuperMarkt programmeert hierbij steeds twee acts, de derde wordt door 3voor12 Den Haag uitgekozen. Tijdens deze editie staan Project Bongo, Park Life en 3voor12 Den Haag Selecteert act Anthony Burford op het programma.

21.15 uur Project Bongo
Project Bongo ontstond op de Herman Brood Academie in Utrecht en wordt beïnvloed door acts als MGMT, Miike Snow en Two Door Cinema Club. De muzikanten hadden direct een klik door de gedeelde passie voor pop hooks en dance beats. Momenteel zijn ze bezig met het opnemen van hun eerste EP en ze waren te gast in 3FM Freaknacht. Met Jorik Ottes op bas en beat, Cornel Sier op synth en keys, Jonathan Maridjan op gitaar en Arthur Stoker op gitaar en zang, vreten de jongens het podium op.
 
22.00 uur Anthony Burford
De in Den Haag woonachtige Anthony Burford is geboren in Birmingham, Engeland. Op vijfjarige leeftijd begint het met het bespelen van trompet en piano. Burford gaat een paar maanden werken aan een internationale school in Den Haag maar besluit uiteindelijk te blijven. Hij koopt hier een piano en begint muziek te schrijven. Hij leert een aantal studenten kennen van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag die ook de liefde voor muziek hebben waarmee hij een band vormt. Op dit moment werkt Anthony hard aan zijn debuutalbum, ‘Notes Across The Table’. “Het wordt een heel persoonlijk album, waarmee ik mezelf open stel naar de wereld. Zowel als artiest als individu”, aldus Burford.
 
22.45 uur Park Life
Muziek raakt ieder ziel op een andere manier. Wat het ook is dat je nodig hebt, muziek zal het je geven. Dat is precies wat Park Life doet. Het is onmogelijk om de muziek in een hokje te plaatsen omdat het aanbod zo breed is. In plaats van termen als jazzy, funky en hiphop brengt Park Life liever termen als geluk, pijn, ontspanning en verdriet. Muziek is en blijft emotie en daarom zal Park Life zijn wat jij nodig hebt.
 
De Versafdeling #26
Met Project Bongo, Anthony Burford en Park Life
Woensdag 23 januari @ SuperMarkt
Aanvang: 21.15 uur / gratis entree