Haagse YouBox Top 5 (week 34)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. No Reply - 'Jacky'
Op 14 juni presenteerde No Reply de EP 'Jacky' in de SuperMarkt en was sindsdien niet van de nummer 1 positie in de Haagse YouBox Top 5 te krijgen. De tweede EP van de jonge Haagse rockband No Reply stijgt deze week na afwezigheid van een aantal weken weer naar de eerste plek. Van de avonturen in Frankrijk hield de band een tourverslag bij.

2. Olax feat. Mullet - 'De atheïst'
De Haagse singer-songwriter Olax presenteert op zaterdag 21 september zijn nieuwe EP 'God', waarop hij de samenwerking aan is gegaan met de Haagse metalband Mullet. Op de EP zijn een aantal oude nummers van Olax in een nieuw jasje gestoken. Eén daarvan is 'De atheïst', waarvan nu ook een videoclip uit is. Deze week komt de clip binnen op nummer 2.

3. Kern Koppen - 'Vliegen zonder vleugels'
De Haagse hiphopformatie Kern Koppen presenteerde deze week de tweede single en bijbehorende videoclip van 'De Vier Seizoenen van Kern Koppen'. 'Vliegen zonder vleugels' is afkomstig van de EP 'Zomer Fruit' die vrijdag 30 augustus wordt gepresenteerd in Paard van Troje. De videoclip komt meteen nieuw binnen op nummer 3 in de Haagse YouBox Top 5.

4. Woot - 'Son of a'
Recentelijk verscheen de gloednieuwe videoclip van het trio Woot. 'Son of a' van de gelijknamige EP is voorzien van een fijne psychedelische trip als videoclip. Begin deze maand was de band nog te zien op Schollenpop en in het najaar reist de band door Nederland met de Popronde. Deze week zakt Woot naar de vierde plek.

5. The Levi's - 'Can't stop'
Een andere nieuwe binnenkomer deze week is de nieuwe videoclip van The Levi's. Het nummer 'Can't stop' is de tweede track van de EP 'Changing Tires', de tweede EP van de band die eind 2012 gepresenteerd werd. De videoclip komt deze week binnen op nummer 5 in de Haagse YouBox Top 5.

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.
 
Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.