Haagse YouBox Top 5 (week 28) Haagse YouBox Top 5 (week 28)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 28)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. No Reply - 'Jacky'
Onlangs nog gepresenteerd in de SuperMarkt en de week erna meteen op nummer 1 in de Haagse YouBox Top 5. 'Jacky', de tweede EP van de jonge Haagse rockband No Reply, doet het dus lekker. Ook deze week blijft het stevig bovenaan de lijst staan. De band is net terug uit Frankrijk met Stage Europe Network, waarvan de band een tourverslag bijhield.

2. F - 'Foto's van jou en mij (Flits)'
De band F kwam onlangs met de nieuwe single, de tweede die uitkomt bij CNR. 'Foto's van jou en mij (Flits)' is de opvolger van 'Geen fuck om jou' die samen een tweeluik vormen. De single kwam drie weken geleden binnen op nummer 5 in de Haagse YouBox Top 5. Via nummer 4 staat het nu voor de tweede week op nummer 2.

3. Tech Chic Design - 'Back in the light'
De nieuwe single van 3voor12 Den Haag Selecteert act (oktober 2011) Tech Chic Design slaat goed aan. 'Back in the light' is de titeltrack afkomstig van de in augustus te verschijnen nieuwe EP van de Haagse dj/producer. Op zaterdag 20 juli is hij tevens de host van het underground podium tijdens Plein Open.

4. Prinsenkind - 'Koninklijke Herrie'
Ook de gloednieuwe EP 'Koninklijke Herrie' van Prinsenkind, het soloproject van F-frontman Nik van den Berg met producer San Holo, deed het meteen al goed in de Haagse YouBox. De EP, met daarop 5 nummers met onder andere bijdragen van Tim Hofman (BNN) en Damion Grey (F), behaalde de derde plaats. Deze week staat de EP op nummer 4. Lees hier ook het interview met Prinsenkind.

4. Roadkill - 'Land of the dead'
De Zuid-Hollandse heavy metalband Roadkill bracht eind vorig jaar het album 'Land Of The Dead' uit. Onlangs verscheen bij de titeltrack een videoclip. In de Haagse YouBox Top 5 zakt het nummer in de vierde week van nummer 4 naar nummer 5. Lees hier ook de albumrecensie.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- 'Antilounge 10'
- Prinsenkind - 'Koninklijke Herrie'
- No Reply - 'Jacky'


En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- The Stream - 'Losing control'
- Tech Chic Design - 'Back in the light'
- Jon Tarifa feat. Mame Balla - 'We can make it'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.
 
Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag