Haagse YouBox Top 5 (week 27) Haagse YouBox Top 5 (week 27)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 27)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. No Reply - 'Jacky'
Onlangs nog gepresenteerd in de SuperMarkt en twee weken terug meteen op nummer 1 in de Haagse YouBox Top 5. 'Jacky', de tweede EP van de jonge Haagse rockband No Reply, doet het dus lekker. Deze week blijft het bovendien stevig bovenaan de lijst staan. De band is net terug uit Frankrijk met Stage Europe Network, waarvan de band een tourverslag bijhield.

2. F - 'Foto's van jou en mij (Flits)'
De band F kwam onlangs met de nieuwe single, de tweede die uitkomt bij CNR. 'Foto's van jou en mij (Flits)' is de opvolger van 'Geen fuck om jou' die samen een tweeluik vormen. De single kwam vorige twee weken geleden binnen op nummer 5 in de Haagse YouBox Top 5. Vorige week steeg het naar nummer 4 en deze week nog twee plaatsen verder omhoog.

3. Bimbo Electrico - 'Diamond witch'
Vorige week kwam 'Diamond witch' van Bimbo Electrico nieuw binnen in de Haagse YouBox Top 5. Het nummer is afkomstig van de tiende Antilounge compilatie. Het duo, bestaande uit Martijn Verlinden en Zoe Bowie, trad zaterdag nog op tijdens het Antilounge Festival in het F.A.S.T. Surfdorp. Deze week staat het nummer op nummer 3.

4. Roadkill - 'Land of the dead'
De Zuid-Hollandse heavy metalband Roadkill bracht eind vorig jaar het album 'Land Of The Dead' uit. Onlangs verscheen bij de titeltrack een videoclip. In de Haagse YouBox Top 5 zakt het nummer in de derde week van nummer 2 naar nummer 4. Lees hier ook de albumrecensie.

5. Prinsenkind - 'Koninklijke Herrie'
Ook de gloednieuwe EP 'Koninklijke Herrie' van Prinsenkind, het soloproject van F-frontman Nik van den Berg met producer San Holo, deed het meteen al goed in de Haagse YouBox. De EP, met daarop 5 nummers met onder andere bijdragen van Tim Hofman (BNN) en Damion Grey (F), behaalde de derde plaats, maar zakt deze week naar nummer 5. Lees hier ook het interview met Prinsenkind.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Prinsenkind - 'Koninklijke Herrie'
- No Reply - 'Jacky'

- Naked - 'Watching The Trees'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Tech Chic Design - 'Back in the light'
- Jon Tarifa feat. Mame Balla - 'We can make it'
- F - 'Foto's van jou en mij (Flits)'
- Roadkill - Land of the dead'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.
 
Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag