Haagse YouBox Top 5 (week 26) Haagse YouBox Top 5 (week 26)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 26)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. No Reply - 'Jacky'
Twee weken terug nog gepresenteerd in de SuperMarkt en vorige week meteen op nummer 1 in de Haagse YouBox Top 5. 'Jacky', de tweede EP van de jonge Haagse rockband No Reply, doet het dus lekker. Deze week blijft het bovendien stevig bovenaan de lijst staan. Afgelopen week was de band in Frankrijk met Stage Europe Network, waarvan de band een tourverslag bijhield.

2. Roadkill - 'Land of the dead'
De Zuid-Hollandse heavy metalband Roadkill bracht eind vorig jaar het album 'Land Of The Dead' uit. Onlangs verscheen bij de titeltrack een videoclip. In de Haagse YouBox Top 5 kwam de video vorige week nieuw binnen op nummer 3. Deze week stijgt het een plekje naar nummer 2. Lees hier ook de albumrecensie.

3. Prinsenkind - 'Koninklijke Herrie'
Ook de gloednieuwe EP 'Koninklijke Herrie' van Prinsenkind, het soloproject van F-frontman Nik van den Berg met producer San Holo, doet het meteen al goed in de Haagse YouBox. De EP, met daarop 5 nummers met onder andere bijdragen van Tim Hofman (BNN) en Damion Grey (F), kwam vorige week binnen op nummer 4 en stijgt deze week een plek naar nummer 3. Lees hier ook het interview met Prinsenkind.

4. F - 'Foto's van jou en mij (Flits)'
Nik van den Berg bracht vorige week niet alleen de EP van zijn soloproject uit, ook zijn band F kwam met de nieuwe single. 'Foto's van jou en mij (Flits)' is de opvolger van 'Geen fuck om jou' die samen een tweeluik vormen. De single kwam vorige week binnen op nummer 5 in de Haagse YouBox Top 5. Deze week staat het op nummer 4.

5. Bimbo Electrico - 'Diamond witch'
Nieuw binnen op nummer 5 in de Haagse YouBox Top 5 is 'Diamond witch' van Bimbo Electrico. Het nummer is afkomstig van de tiende Antilounge compilatie. Het duo, bestaande uit Martijn Verlinden en Zoe Bowie, treedt zaterdag 29 juni op tijdens het Antilounge Festival in het F.A.S.T. Surfdorp.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Prinsenkind - 'Koninklijke Herrie'
- No Reply - 'Jacky'

- Naked - 'Watching The Trees'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- Jon Tarifa feat. Mame Balla - 'We can make it'
- F - 'Foto's van jou en mij (Flits)'
- Roadkill - Land of the dead'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.
 
Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag