Haagse YouBox Top 5 (week 25) Haagse YouBox Top 5 (week 25)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

, Redactie 3voor12 Den Haag

Haagse YouBox Top 5 (week 25)

Welke artiesten werden het meest beluisterd?

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Dé Haagse hitlijst, de Haagse YouBox Top 5, verschijnt sinds eind 2011 wekelijks op 3voor12 Den Haag met daarin de 5 meest beluisterde albums en meest bekeken videoclips uit de Haagse YouBox, de online mediaspeler van de Haagse Popserver. Bekijk hier welke acts uit de Haagse regio op dit moment het populairst zijn.

De Haagse YouBox Top 5

1. No Reply - 'Jacky'
Eind vorige week gepresenteerd in de SuperMarkt. deze week meteen op nummer 1 in de Haagse YouBox Top 5. 'Jacky', de tweede EP van de jonge Haagse rockband No Reply, doet het dus lekker. Momenteel is de band in Frankrijk met Stage Europe Network, waarvan de band een tourverslag bijhoudt.

2. De Kraaien - 'Pechvogel'
Afgelopen week kregen de mannen van De Kraaien nog een gouden plaat uitgereikt voor het nummer 'Ik vind je lekker'. Opvolger 'Pechvogel' doet het ondertussen ook al uitstekend. Het nummer kwam nieuw binnen in de Top 40 op nummer 36 en steeg het een week later naar nummer 34. In de Haagse YouBox Top 5 zakt het nummer deze week na vier weken van nummer 1 naar nummer 2.

3. Roadkill - 'Land of the dead'
De Zuid-Hollandse heavy metalband Roadkill bracht eind vorig jaar het album 'Land Of The Dead' uit. Onlangs verscheen bij de titeltrack een videoclip. In de Haagse YouBox Top 5 komt de video deze week nieuw binnen op nummer 3. Lees hier ook de albumrecensie.

4. Prinsenkind - 'Koninklijke Herrie'
Een andere nieuwe binnenkomer is de EP 'Koninklijke Herrie' van Prinsenkind. Het soloproject van F-frontman Nik van den Berg doet het meteen al goed in de Haagse YouBox. De EP, met daarop 5 nummers met onder andere bijdragen van Tim Hofman (BNN) en Damion Grey (F), komt deze week binnen op nummer 4. Lees hier ook het interview met Prinsenkind.

5. F - 'Foto's van jou en mij (Flits)'
Nik van den Berg brengt deze week niet alleen de EP van zijn soloproject uit, ook zijn band F komt met de nieuwe single. 'Foto's van jou en mij (Flits)' is de opvolger van 'Geen fuck om jou' die samen een tweeluik vormen. De single komt deze week binnen op nummer 5 in de Haagse YouBox Top 5.

Nieuw in de Haagse YouBox
Dit zijn de drie laatst toegevoegde albums in de Haagse YouBox:
- Prinsenkind - 'Koninklijke Herrie'
- No Reply - 'Jacky'

- Naked - 'Watching The Trees'

En de drie laatst toegevoegde videoclips zijn:
- F - 'Foto's van jou en mij (Flits)'
- Roadkill - Land of the dead'
- Jimmy G feat. Shabba - 'Doe de Jimbo'

Haagse YouBox
De Haagse YouBox, onderdeel van de Haagse Popserver, werd in 2007 gelanceerd als promotiemiddel voor acts uit de Haagse regio (inclusief Leiden, Delft, Westland en omstreken) en telt inmiddels bijna 400 albums en meer dan 200 videoclips. Jouw album, demo, EP of videoclip ook in de Haagse YouBox? Stuur die dan op naar het volgende adres:
Haags Pop Centrum
t.a.v. Haagse YouBox
Postbus 53400
2505 AK Den Haag
Mailen kan ook, naar redactie@haagsepopserver.nl.
 
Stork On Air
In het lokale muziekprogramma Stork On Air, elke vrijdag van 21.00 tot 23.00 uur te horen op Den Haag FM, zal wekelijks de Top 5 worden behandeld en wordt de nummer 1 gedraaid.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag