Winnen: vrijkaarten The Fleshtones en The Peptones Winnen: vrijkaarten The Fleshtones en The Peptones

Maandag 10 december in de SuperMarkt

, Redactie 3voor12 Den Haag

Winnen: vrijkaarten The Fleshtones en The Peptones

Maandag 10 december in de SuperMarkt

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Volgende week maandag 10 december staat er voor alle liefhebbers van garagerock een fijne avond op het programma van de SuperMarkt. Dan doen namelijk de Amerikaanse garagerockveteranen van The Fleshtones het Haagse poppodium aan. Het voorprogramma wordt verzorgd door de Haagse formatie The Peptones en Amsterdam Beatclub zorgt ervoor dat het ook voor, tussen en na de optredens een gezellige boel blijft. 3voor12 Den Haag geeft wat kaarten weg.

The Fleshtones werd opgericht in 1976. De ban maakt een mix van rockabilly, vroege 50’s en 60’s rhythm & blues en surf. De energieke band bestaat uit zanger/toetsenist Peter Zaremba, gitarist Keith Streng, bassist Jan Marek en drummer Bill Milhizer. In deze formatie hebben zij al verschillende hits op hun naam staan. Zo werden de single ‘American beat’ en de EP’s ‘Up Front’, ‘Roman Gods’ en ‘Blast Off’ ieder zeer positief ontvangen. De heren van The Peptones zijn bij elkaar gebracht door hun liefde voor rauwe 60's garagerock, maar hebben wel een zeer eigen sound ontwikkeld. Energiek en dansbaar zijn de woorden die een liveshow van deze heren het beste omschrijven.
 
Win vrijkaarten voor The Fleshtones
3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor de optredens van The Fleshtones en The Peptones in de SuperMarkt. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Hoe heet het debuutalbum van The Peptones uit 2009? Mail je antwoord uiterlijk zondag 9 december naar info@3voor12denhaag.nl. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.
 
The Fleshtones + The Peptones en Amsterdam Beatclub
Maandag 10 december @ SuperMarkt
Zaal open: 20.30 uur / Aanvang: 21.30 uur
Entree: 12 euro (excl. servicekosten)
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag