3voor12 Den Haag weekendagenda (week 2) 3voor12 Den Haag weekendagenda (week 2)

Alle tips voor een muzikaal weekend

, Redactie 3VOOR12 Den Haag

3voor12 Den Haag weekendagenda (week 2)

Alle tips voor een muzikaal weekend

Redactie 3VOOR12 Den Haag ,

3VOOR12 Den Haag tipt wekelijks de concerten en festivals die er komend weekend uitspringen. Dit weekend kun je naar Perquisite in het Paard, Meet The Storm en Striking Justice in 330live, Man Made Madness in HPC Muziekcafe en staat Julian Sas is de boerderij.

Alle tips voor een muzikaal weekend

3VOOR12 Den Haag tipt wekelijks de concerten en festivals die er komend weekend uitspringen. Dit weekend kun je naar Perquisite in het Paard, Meet The Stormen Striking Justice in 330live, Man Made Madness in HPC Muziekcafe en staat Julian Sas is de boerderij.

In 2009 eindigde de samenwerking tussen Perquisite en Pete Philly. Nu gaat Perquisite op de solotoer. Donderdag 13 januari staat hij in het Paard van Troje. Veel gastvocalisten zijn te horen op zijn album, maar live zal hij die neit allemaal meenemen. Wel zal er en zeskoppige band aanwezig zijn. Aanvang is om 20.30 uur en de entree is 12,50 euro.

Het wordt vrijdag 14 januari een luidruchtige aangelegenheid in de 330live. De bands Meet The Storm en Striking Justice zullen beiden een show weggeven. Een avond vol hardcore en punk, als liefhebber mag je dit dus niet missen! Aanvang is om 21.30 uur en de entree is gratis.

Nog niet genoeg hardcore en metal gehoord? Dan kun je diezelfde vrijdag door naar het HPC Muziekcafe. De nu-metal van de Haagse formatie Man Made Madness zorgt voor een unieke live-ervaring. Aanvang is om 23.00 uur en de entree is gratis.

Twee jaar geleden van Julian Sas nog een dvd op in een uitverkochte Boerderij. Nu komt hij terug voor een nieuwe show op zaterdag 15 januari. Sas wordt geroemd om zijn spectaculaire gitaarspel en rauwe stem. Aanvang is om 20.30 uur en de entree is 17,50 euro.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag