De Kraaien vanavond in De Wereld Draait Door De Kraaien vanavond in De Wereld Draait Door

Haagse formatie tekent contract bij AT

, Redactie 3VOOR12 Den Haag

De Kraaien vanavond in De Wereld Draait Door

Haagse formatie tekent contract bij AT

Redactie 3VOOR12 Den Haag ,

Het gaat hard met de Haagse hiphopformatie De Kraaien. Twee jaar geleden traden ze voor het eerst op tijdens Plein Open en het cv van de mc’s Bernd Ganzebev, Neurbert El Halt en Prins Clit in Paanham is sindsdien flink uitgebreid. Zo werd De Kraaien geselecteerd voor het Homegrown project van Top Notch en MCN waarmee het drietal in januari op Noorderslag staat. Vanavond is de formatie te gast in De Wereld Draait Door.

De Kraaien staat bekend om de doldwaze live act inclusief opblaasdieren, maskers en uitgebreide entourage met types als Jos Litbac, Ronnie Mosterd, MC Shitcrap en Heintje Nado. Nummers met titels als ‘Klopper Jan Klop’, ‘Kroket’, ‘Olifant’ en ‘As je Paaj je Maaj ni ha Genaai’ vliegen je daarbij om de oren. Deze liveshows zijn inmiddels ook bij AT Bookings opgevallen en vanaf heden verzorgt het boekingskantoor exclusief de boekingen voor De Kraaien. Andere acts die onder AT Bookings vallen zijn bijvoorbeeld de Haagse acts Kane, DI-RECT, F, All Missing Pieces en Tim Akkerman.

De Wereld Draait Door
Vanavond, dinsdag 15 november zijn de heren van De Kraaien te gast in het tv-programma De Wereld Draait Door (DWDD) voor hun ‘minuut’ op de landelijke televisie. DWDD wordt vanaf 19.30 uur uitgezonden op Nederland 3.

UPDATE:
Het optreden van de Kraaien tijdens De Wereld Draait Door bleef niet onopgemerkt en werd zelfs wordwide trending topic op Twitter. Bekijk hieronder het optreden terug!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag