3voor12 Den Haag nieuwsflits 3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

, Redactie 3VOOR12 Den Haag

3voor12 Den Haag nieuwsflits

Hier vind je het laatste nieuws

Redactie 3VOOR12 Den Haag ,

Met: Rapper Jon Tarifa (f.k.a. Mic-Nif) stapt uit L4 / Royal Beach Concert voor de rechter / Crossing Border maakt meer namen bekend / 30e editie Werfpop drukker dan ooit

Hier vind je het laatste nieuws

In de nieuwsflits vind je het laatste muzieknieuws uit de regio. Heb je zelf ook nog aanvullende nieuwtjes of tips uit de regio Den Haag, Westland, Leiden, Delft, Zoetermeer en Gouda? Mail dit dan naar redactie@3voor12denhaag.nl!
--------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------Rapper Jon Tarifa (f.k.a. Mic-Nif) stapt uit L4

Mic-Nif is geen deel meer van de hiphopgroep L4, dat stond te lezen op de Twitter van de band. Een verklaring voor het vertrek is niet gegeven. Wel werd duidelijk dat de rapper binnenkort aan een solocarrière gaat starten. L4 heeft echter niet stil gezeten en zal binnenkort met een nieuwe videoclip komen, genaamd ‘Back 2 You’. De band heeft vorig jaar veel tijd doorgebracht in New York. In de Amerikaanse stad hebben ze dan ook de videoclip opgenomen.

Meer info op: http://www.l4music.com

-------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------
Royal Beach Concert voor de rechter
 
Het Royal Beach Concert, dat op 4 juni van dit jaar gehouden zou worden, wordt voor de rechter gesleept. Via de rechter probeert de Consumentenbond geld terug te krijgen voor gedupeerden van het Royal Beach Concert. De bond heeft ook geprobeerd beslag te leggen op de bankrekeningen van de organisatie. Het is de Consumentenbond niet gelukt om met de organisatie van het concert tot een oplossing te komen. Of het Royal Beach Concert genoeg geld heeft om alle kaartjes terug te betalen weet de Consumentenbond niet.

Reactie Royal Beach Concert
Organisator Bob Reiche laat aan Omroep West weten dat ze geen rechtzaak willen. ‘De actie van de Consumentenbond is niet in het belang van de consument. Een actie als deze vormt eerder een serieuze bedreiging van het evenement. Alles lijkt erop dat deze organisatie ons concert misbruikt voor haar eigen marketing. Zij hebben geen notie van het aantal verkochte kaarten of klachten. De Consumentenbond wil daar naar ons geen uitspraak over doen. Uiteraard willen wij geen rechtszaak en maken wij ons nog steeds sterk voor een nieuwe concertdatum,' aldus Reiche.

Meer info op: http://www.royalbeachconcert.nl/
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
Crossing Border maakt meer namen bekend

Van 16 tot en met 19 november is het weer tijd voor het jaarlijkse Crossing Border festival. Deze week kwam de organisatie van het festival weer naar buiten met enkele nieuwe namen voor het programma. Zo zullen Trevor Moss en Hannah-Lou op vrijdag 18 november aanwezig zijn en staat de band Mechanical Bride op zaterdag 19 november op het programma.
Ook enkele namen voor het literaire deel van het programma zijn toegevoegd. Voor de vrijdag zijn dat: David Whitehouse, Evie Wyld, Stuart Evers, Alma Mathijsen, René Huigen en Ilja Leonard Pfeijffer. Op zaterdag zijn dat: Michiel Klein Nulent, Anna Enquist, James Frey, Rik Zaal en Nyk de Vries.

Meer info op: http://www.crossingborder.nl
------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------30e editie Werfpop drukker dan ooit

Zo’n 30.000 mensen kwamen dit weekend af op het Leidse festival Werfpop, een absoluut record. Vanwege het jubileum duurde het evenement dit jaar voor het eerst twee dagen. Zaterdag 9 juli vond ‘Werfpop de Rockopera’ plaats en zondag 10 juli werd massaal genoten van optredens van onder andere Monster Magnet, Tim Knol en Sergent Garcia. De zon scheen dit weekend onafgebroken en mede hierdoor was de sfeer op het terrein beide dagen uitstekend. Op het achterveld was het de gehele dag erg druk bij de kinderactiviteiten, de festivalmarkt, het dj-collectief Cosmic Combination en het mini Glazen Huis, waar geld werd opgehaald voor 3FM’s Serious Request.

Meer info op: http://www.werfpop.nl

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag