The Hague Jazz schrapt podium om gras ADO Stadion te sparen The Hague Jazz schrapt podium om gras ADO Stadion te sparen

Acts Billie Holiday’s Inn verplaatst

, Redactie 3VOOR12 Den Haag

The Hague Jazz schrapt podium om gras ADO Stadion te sparen

Acts Billie Holiday’s Inn verplaatst

Redactie 3VOOR12 Den Haag ,

Opmerkelijk nieuws vanuit de organisatie van The Hague Jazz. In nauw overleg met de directie van de Haagse voetbalclub ADO Den Haag is besloten om het podium Billie Holiday’s Inn te schrappen. De acts worden verplaatst naar de Chez Ella en de A-Train. Het optreden van Duran Duran, aanstaande zaterdag 11 juni, vindt wel gewoon plaats in het stadion.

Acts Billie Holiday’s Inn verplaatst

Opmerkelijk nieuws vanuit de organisatie van The Hague Jazz.  In nauw overleg met de directie van de Haagse voetbalclub ADO Den Haag is besloten om het podium Billie Holiday’s Inn te schrappen. De acts worden verplaatst naar de Chez Ella en de A-Train. Het optreden van Duran Duran, aanstaande zaterdag 11 juni, vindt wel gewoon plaats in het stadion.

Via een persbericht laat de organisatie van The Hague Jazz het volgende weten over het schrappen van het podium in het stadion: “De grootste zaal van het festival zou op het gras komen te staan van het Kyocera Stadion. Door het grote succes van voetbalclub ADO Den Haag is er besloten om het grasveld te sparen voor de eerste Europe League wedstrijd van donderdag 14 juli.” Het optreden van Duran Duran vindt wel gewoon plaats in het stadion. “Het podium zal verdwijnen na Duran Duran, Een week lang het podium op het veld zou funest kunnen zijn voor het gras.”

De acts die tijdens het festival in het stadion zouden optreden, worden ingedeeld op de podia Chez Ella en The A-Train. Er worden dus geen acts geschrapt. Het gaat hierbij om de optredens van George Clinton, Angie Stone, Grace Jones, Waylon, Bobby Womack, Aloe Blacc, The E-Family en Rowwen Hèze. Het nieuwe programmaoverzicht zal later vandaag op de website van The Hague Jazz komen.

Voorspoedige kaartverkoop
Ook weet de organisatie van The Hague Jazz vandaag te melden dat de kaartverkoop erg voorspoedig verloopt. “De kaartverkoop van het festival loopt sinds het Hemelvaart weekend storm. Wij zijn erg verheugd met deze ontwikkelingen. We verwachten dat de kaartverkoop de komende 1,5 week nog harder gaat lopen. Hiermee wordt de kans op een uitverkocht festival zeer realistisch.” De organisatie verwacht 7500 bezoekers per dag.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag