F viert ‘Feesje’ op Club 3voor12 Den Haag #21

Vijfde videoclip gepresenteerd in bomvol Paardcafé

Foto’s: Samantha Stauttener ,

In een snikheet Paardcafé stond afgelopen zaterdag 7 mei de 21e editie van Club 3VOOR12 Den Haag op het programma. De band F presenteerde daar hun vijfde single/videoclip met de toepasselijke titel ‘Feesje’. Ook waren er optredens van Noblesse, Roy Santiago en Fabian waarmee het weer een zeer geslaagde editie werd. Bekijk hier het fotoverslag.

Vijfde videoclip gepresenteerd in bomvol Paardcafé

In een snikheet Paardcafé stond afgelopen zaterdag 7 mei de 22e editie van Club 3VOOR12 Den Haag op het programma. De band F presenteerde daar hun vijfde single/videoclip met de toepasselijke titel ‘Feesje’. Ook waren er optredens van Noblesse, Roy Santiago en Fabian waarmee het weer een zeer geslaagde editie werd. Bekijk hier het fotoverslag.

Ter promotie van de vijfde single van F (vanmiddag al op 53 in de iTunes top 100), is er een speciale website gelanceerd met daarin de mogelijkheid om tijdens het luisteren van de single real-time te switchen tussen Nederlands- en Engelstalige vocals. De single is in twee talen opgenomen. Op de B-kant van de single is de 'inverted version' van Feesje te beluisteren: alles in de tegenovergestelde taal. De single heeft bijvoorbeeld Engelstalige raps en Nederlandstalige refreinen; de B-kant dus Nederlandstalige raps en Engelstalige refreinen. Met de webplayer is het mogelijk dat iedereen zijn eigen feesje viert en op elk gewenst moment tussen de twee talen schakelt, zonder dat de muziek stopt.