3voor12 Den Haag weekendagenda (week 1)

Alle tips voor een muzikaal weekend

Redactie 3VOOR12 Den Haag ,

3VOOR12 Den Haag tipt wekelijks de concerten en festivals die er komend weekend uitspringen. Dit weekend kun je bijvoorbeeld rocken met The Spades en The Deaf in bazart, is er een Nieuwjaarsborrel in het stadhuis met onder andere Di-rect en Leona en is er zondagmiddag een singer-songwritermiddag bij Acoustic Alley.

Alle tips voor een muzikaal weekend

3VOOR12 Den Haag tipt wekelijks de concerten en festivals die er komend weekend uitspringen. Dit weekend kun je bijvoorbeeld rocken met The Spades en The Deaf in bazart, is er een Nieuwjaarsborrel in het stadhuis met onder andere Di-rect en Leona en is er zondagmiddag een singer-songwritermiddag bij Acoustic Alley.

Aanstaande vrijdag is er een nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur van Den Haag. Alle Hagenaars zijn van harte welkom op 2 januari tussen 19.00 en 23.00 uur in het atrium van het stadhuis aan het Spui. Naast optredens van de bekende Haagse bands Di-Rect, De Règâhs, L'Ambiance, Leona en DJ Arshad én de nieuwjaarstoespraak door burgemeester Van Aartsen, zal tijdens het feest de Haagse Pluim worden uitgereikt. De Pluim wordt dit jaar uitgereikt aan de Hotelschool Den Haag, als blijk van waardering voor de wijze waarop de school, als een van de meest vooraanstaande hotelscholen ter wereld, een positieve bijdrage levert aan het internationale karakter van Den Haag. Hagenaars die het nieuwjaarsfeest (gratis) willen bijwonen kunnen zich aanmelden via www.nieuwjaarsfeest-denhaag.nl.

Mocht je geen zin hebben in een Nieuwjaarsborrel, dan is er voor de echte rockers een leuke avond in Bazart. Daar spelen de rock ‘n’ rollbands The Spades en de The Deaf. De Haagse formatie The Deaf behoeft inmiddels al geen introductie meer en ook The Spades heeft de afgelopen negen jaar al een flinke reputatie opgebouwd. Overvallen op radio-dj's, vechtpartijen, lul uit de broek, whiskey... rock 'n roll in zijn puurste en tevens smerigste vorm. The Spades is een band van het ruigste soort. Een band waar Nederland trots op mag zijn. Een band die je gezien moet hebben! Meer info kun je vinden op de website van Bazart.

En wil je liever even rustig bijkomen van alle drukte van de feestdagen, dan kun je zondag 4 januari terecht bij Acoustic Alley. Vanaf 12.00 uur wordt daar singer-songwriterdag gehouden met optredens van Margot Klerx, Anton Arema, Long Conversations and the Closet Orchestra, Katia Truijen, Lunar, The Understate Men en Mary Had a Little Band. De entree is helemaal gratis. Kijk hier voor meer info.

Donderdag 1 januari
19:30 uur Lokaal Vredebreuk: Nieuwjaarsborrel met de nieuwe uitbaters Kees en Marijke en Live Muziek
22:00 uur Koornbeurs: Dixxo Herman
01:00 uur Nederlanddri3: Ballroom Blitzz

Vrijdag 2 januari
19:00 uur Atrium Stadhuis: Nieuwjaarsborrel met Leona, Di-rect en meer
20:00 uur HPC Muziekcafé: The Peptones
21:00 uur Bazart: The Spades & The Deaf
21:00 uur Nederlanddri3: Jamsessie
21:30 uur Boerderij: Just Friends
22:00 uur De Paap: Emergency
23:00 uur Havana: Thank God it's Friday met DJ's: Ser-V, La Banda Mas-Musica
23:00 uur De Pater: Lucas Meyers Quartet
23:00 uur Speakers: Discovery Friday met Nieuwjaarsparty
23:00 uur Koornbeurs: Triangle
23:00 uur Paard van Troje: Haagenbrak met live: Jungle Fever & Rob Raider, DJs Shapeshifter, Kino & General Dynamics, MCs 2 Fast & Multiplex en VJ Differenc
01:00 uur De Pater: Jazz Sessie

Zaterdag 3 januari
18:00 uur Regentenkamer: Stormvogel met Sara Lee Vos
20:00 uur HPC Muziekcafé: Floyd and the Daily Struggle Band
21:00 uur Nederlanddri3: Yasmin
21:00 uur Thom's Inn: Ray Dessauvagie & Band
22:00 uur De Paap: Undercover
23:00 uur Bazart: Wat is het? Dat bepaal jij toch niet?
23:00 uur Havana: Havana Hotspot met Maru Bonnici
23:00 uur De Pater: Jahvolution
23:00 uur Koornbeurs: Underground
23:00 uur Sir Winston Club: La Noche New Year
23:00 uur Asta: Happy New Year! met Skitzofrenix, Sidney Samson, Dominique Base, Danny Mendez, Marcel-t, Sylvo, Marc de Roo, MC Lady Bee
23:00 uur Paard van Troje: Happy New Beats met DJs Leroy Joy, Frank E, Soda, D-Felic, Jaques de La Disque, De La Sarge, Kevin Bradley en High-hess
24:00 uur De Pater: Papeman
24:00 uur Speakers: Boy Meets Girl met Franky Dust, Ian Soul, Nestigo & Daniel Cue

Zondag 4 januari
12:00 uur Accoustic Alley: Singer/songwritersdag
21:00 uur Singersong Writers Guild Den Haag
21:30 uur Havana: Salsalòn met DJ's: Piedro en Jarzino
23:00 uur De Pater: Funkavond