Winnen: vrijkaarten voor "My First Sonny Weismuller" labelnight

Zaterdag 16 mei in het Paard van Troje

Redactie 3VOOR12 Den Haag ,

Het platenlabel "My First Sonny Weismuller" speelt sinds haar oprichting eind vorige eeuw een belangrijke rol in de Nederlandse alternatieve popmuziek. Een gestaag groeiend aantal eigenzinnige releases is daar het blijvende bewijs van. Op 16 mei presenteert MFSWeismuller drie van zijn kroonjuwelen in de kleine zaal van het Paard.

Zaterdag 16 mei in het Paard van Troje

Het platenlabel "My First Sonny Weismuller" speelt sinds haar oprichting eind vorige eeuw een belangrijke rol in de Nederlandse alternatieve popmuziek. Een gestaag groeiend aantal eigenzinnige releases is daar het blijvende bewijs van. Op 16 mei presenteert MFSWeismuller drie van zijn kroonjuwelen in de kleine zaal van het Paard.  Drie acts zullen tijden deze labelnight gaan optreden.

Woost schijnt één van de beste popbands in Nederland te zijn maar blijft toch nog relatief onbekend bij het grote publiek. Van dit laatste lijkt de band zich weining aan te trekken. Het Tilburgs vijftal voegt samenzang, originele ritmes en vrije songstructuren samen tot liedjes van internationaal allure.

Lawn presenteert vanuit sfeer en melancholie een beeldend en gevarieerd geluid. Dichte venijnige gitaarmuren en transparante breekbaarheid vormen het kader waarbinnen Lawn je meeneemt op hun avontuur.

Venus Flytrap is een onontkoombare 'wall of sound', die je meeneemt naar de achterbuurten van Motorpsycho, Sonic Youth en dEUS. 'Come With Us' heet het nieuwe, derde album van de Hagenaars. Een album dat groots, donker en meeslepend van opzet is en tevens intieme doorkijkjes naar een betere wereld geeft.

Win vrijkaarten
3VOOR12 Den Haag geeft 3x2 vrijkaarten weg voor de "My First Sonny Weismuller" labelnight in het Paard van Troje in Den Haag. Wat je daarvoor moet doen? Stuur vóór zaterdag 16 mei een email met je naam, telefoonnummer naar info@3voor12denhaag.nl. Onder de eerste drie inzendingen worden de vrijkaarten verloot.

My First Sonny Weismuller Labelnight
met Woost, Lawn en Venus Flytrap
Paard van Troje (kleine zaal), Den Haag
Zaal open: 19:30  
Aanvang: 20:30  
Entree:  € 6,00