Plein Open viert 15e verjaardag Plein Open viert 15e verjaardag

Pete Philly & Perquisite, Ziggi en Aux Raus headliners jubileum editie

, Redactie 3VOOR12 Den Haag

Plein Open viert 15e verjaardag

Pete Philly & Perquisite, Ziggi en Aux Raus headliners jubileum editie

Redactie 3VOOR12 Den Haag ,

Een van de absolute pioniers onder de Haagse popevenementen is het Plein Open Festival. Ontstaan in 1995 beleeft zij dit jaar haar 15e editie en wil dit als vanouds vieren met een dijk van een programma. Plein Open vindt plaats op 25 juli op het Spuiplein en Turfmarkt in Den Haag. Plein Open maakt de eerste namen bekend.

Pete Philly & Perquisite, Ziggi en Aux Raus headliners jubileum editie

Een van de absolute pioniers onder de Haagse popevenementen is het Plein Open Festival. Ontstaan in 1995 beleeft  zij dit jaar haar 15e editie en wil dit als vanouds vieren met een dijk van een programma. Plein Open vindt plaats op 25 juli op het Spuiplein en Turfmarkt in Den Haag. Plein Open maakt de eerste namen bekend.

De organisatie van Plein Open bevestigt de eerste namen die zullen gaan optreden. Pete Philly & Perquisite zal op het festival een optreden gaan geven. Opvallend omdat deze artiest een sabbatical houdt tot september. Daarnaast treden Ziggi met zijn Renaissance Band en Aux Raus ook op tijdens het festival. De laatste band is headliner op het zogehete "Underground" podium op de Turfmarkt en staat bekend om zijn spraakmakende optredens.

Naast de bovengenoemden bands bevestigd de organisatie van ook de namen van de veel belovende Haags acts The Ties en Starcatcher. De overige acts worden binnenkort bekendgemaakt.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag