Winnen: vrijkaarten ‘Tribute to Van Morrison’ Winnen: vrijkaarten ‘Tribute to Van Morrison’

Zondag 19 april in de Boerderij

, Redactie 3VOOR12 Den Haag

Winnen: vrijkaarten ‘Tribute to Van Morrison’

Zondag 19 april in de Boerderij

Redactie 3VOOR12 Den Haag ,

Zondag 19 april wordt door het project Prof. Nomad een ode gebracht aan de legendarische soul en rhythm & blues zanger Van Morrison in Cultuurpodium Boerderij te Zoetermeer. Van Morrison had grote hits met onder andere ‘Brown eyed girl’ en ‘Gloria’. 3VOOR12 Den Haag geeft vrijkaarten weg.

Zondag 19 april in de Boerderij

Zondag 19 april wordt door het project Prof. Nomad een ode gebracht aan de legendarische soul en rhythm & blues zanger Van Morrison in Cultuurpodium Boerderij te Zoetermeer. Van Morrison had grote hits met onder andere ‘Brown eyed girl’ en ‘Gloria’. In het project zitten onder andere de muzikanten Bartel Bartels, Paul de Munnik en Dave Rensmaag en Patrick van Herrikhuyzen van de populaire groep Van Dik Hout. 3VOOR12 Den Haag geeft vrijkaarten weg.

Singer-songwriter, bassist, gitarist, pianist, zanger, entertainer en organisator van ‘Professor Nomad gaat Undercover’, Bartel Bartels, verzamelde bevriende muzikanten uit verschillende bands om zich heen die een eerbetoon spelen aan een grootheid uit de popmuziek. Bartel heeft inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd met dit concept. Deze avond is zeker een aanrader voor alle fans van Van Morrison.

Gratis naar ‘Tribute to Van Morrison?
3VOOR12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor Tribute to Van Morrison in de Boerderij. Wil jij kans maken op de vrijkaarten? Stuur dan een email met je naam en telefoonnummer naar info@3voor12denhaag.nl en geef daarin antwoord op de volgende vraag: Hoe heet de band waar Van Morrison van 1964 tot 1966 in speelde? Stuur je antwoord uiterlijk donderdag 16 april op. Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.

Tribute to Van Morrison
Zondag 19 april 2009
Cultuurpodium Boerderij (Amerikaweg 145, Zoetermeer)
Aanvang: 20.30 uur / Zaal open: 19.30 uur
Toegang 15 euro (voorverkoop excl. servicekstn) / 18 euro (avondkassa)

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag