3voor12 Breda

Kickstart en Hiphop College: jong talent kan aan de gang in Mezz

Gratis talentenprogramma’s voor coaching en begeleiding

Mezz nodigt jong talent uit om zich te ontwikkelen met twee nieuwe initiatieven: Kickstart en Hiphop College. Morgen, dinsdag 26 april, is al de start van het Hiphop College, waar sprekers HEF en Erik Bruil een masterclass geven. Op woensdag 15 juni is het de eerste editie van Kickstart. Jongeren kunnen dan muziek maken onder begeleiding van een ervaren coach. Deelname aan Kickstart of Hiphop College is gratis. 

Hiphop College
Mezz organiseert in samenwerking met Nederhop op dinsdag 26 april (dat is morgen al!) Hiphop College.Erik Bruil, de eigenaar van Nederhop, geeft een masterclass over geld verdienen met rap. Met zijn hiphop platform maakt hij videoclips, artwork en foto’s. Erik helpt artiesten met hun marketingplannen en verbindt mensen van de scene. HEF geeft een masterclass over het relevant blijven in de scene. Hij heeft al op vele festivals gestaan en was te zien in verschillende films en televisieprogramma’s.

Kickstart
Kickstart is een nieuwe ontmoetingsplek voor beginnende muzikanten die nog niet precies weten wat ze met muziek willen doen. Mezz zorgt voor een volledige backline met drumstel, toetsen en versterkers en een ervaren coach. Jongeren tussen de twaalf en achttien jaar leren meer over instrumentbeheersing, samenspel en alle andere zaken die bij muziek spelen komen kijken. Op woensdag 15 juni is iedereen welkom die nog niet veel ervaring heeft met het spelen in bands of het optreden op een echt podium. Aanmelden kan via de website van Mezz.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12