3voor12 Breda

De BSO biedt podium aan nieuwe creatieve ideeën en concepten

Mezz en Bank15 geven conceptmakers, creatievelingen en organisaties een kans

Mezz en Bank15 maakten gisteren bekend dat ze twee donderdagen per maand de BSO presenteren, een nieuw cultureel clubhuis in de Kleine Zaal van Mezz. De BSO staat niet voor buitenschoolse opvang, maar voor Bredase Stage Overname. En dat biedt kansen volgens het persbericht: “Verschillende culturele, unieke en creatieve initiatieven komen bij elkaar. Je krijgt als conceptmaker, creatieveling of organisatie de mogelijkheid om een avond te organiseren in de Kleine Zaal van Mezz. Heb jij een leuk idee? Meld je dan nu aan voor 6 december.” 

De diverse programma’s van de BSO worden samengesteld door stadsprogrammeur Casper van Mezz in samenwerking met Bank15. In 2023 moeten de eerste BSO-avonden van start gaan. 

De initiatiefnemers: “Bij de BSO krijg je de ruimte om jouw concept of idee uit te voeren en voor te stellen aan een breder publiek. De BSO is open voor iedereen; gevestigde en beginnende initiatieven zijn welkom. Het proces, ervaring en experiment staan centraal. De BSO heeft als insteek een plek te zijn voor iedereen; makers en bezoekers met elkaar te verbinden, te laten ervaren en experimenteren met verschillende genres, subculturen en thema’s die er bestaan binnen en rondom creatief Breda.”

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op mezz.nl/bso. Daar vind je ook alle aanvullende informatie.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12