3voor12 Breda

#BB17 Ontembaar Cocaine Piss entertaint Breda Barst

Spaanse Kraag gaat los tijdens seksbewegingen

Voor mensen die echt los wilden gaan op de zondagavond stond Cocaine Piss in de Spaanse Kraag. De omschrijving op de website liet weinig los, maar wekte wel veel nieuwsgierigheid. “Simpel, snel, agressief, maar oogt lieflijk.” Daar moeten we het mee doen. Dus zochten wij uit wat het nou precies inhield.

Cocaine Piss begint direct loeihard. De zangeres staat in haar korte, strakke sportbroek en kniebeschermers de ene na de andere seksbeweging te maken. Hand in haar broek, haar tieten masseren. De toon is hiermee gezet. Een moshpit begint al na twee nummers. Sommigen uit het publiek kijken wat verschrikt naar wat er gebeurt. Wel laat ze haar masker vallen tussen de nummers door. Geen psycho die wat in het rond huppelt, maar een lief meisje waar nog wel een glimlach vanaf komt. De tent stroomt steeds voller. Er is vooraan nog genoeg ruimte, maar achterin is het dringen geblazen. Veel mensen zullen nieuwsgierig geworden zijn naar de herrie die uit de Kraag komt. 

Het moment
Op een gegeven moment besluit de zangeres het publiek in te lopen en laat daarmee de andere bandleden rockend achter. In plaats van midden in de moshpit te blijven, loopt ze dwars door de tent om daar mensen te entertainen. De zangeres geeft om de zoveel tijd een knuffel aan iemand of vraagt of het nog goed gaat met degene naast zich. Het lieflijke uit de omschrijving kunnen we niet helemaal plaatsen, maar snel en agressief is het zeker. Zeker als ze ook nog de ballon uit het publiek meetrekt, waar uiteindelijk nog een persoon aan vast zit. Na een half uur is het echter ineens voorbij. De band verlaat het podium, terwijl zangeres al weg is. We hebben in ieder geval genoten van Cocaine Piss.

Wil je meer Breda Barst 2017? In dit dossier vind je recensies van alle acts op de drie grootste podia! O.a. DOOL, Brutus en Kapitan Korsakov.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12