3voor12 Breda

Cultuurnacht Breda 2018: talenten ontdekken bij A-Broad

Toffe acts, in samenwerking met 3voor12/Breda

Volgende week vrijdag, 26 januari, is het weer Cultuurnacht Breda, een cultureel hoogtepunt aan het begin van het nieuwe jaar, met 75 deelnemers op 45 locaties. Bij A-Broad Studio Sessions & Recordings kun je genieten van live muziek in de live-rooms. De studio doet voor het eerst mee aan de cultuurnacht. En wij kunnen het weten want we mochten twee acts naar Breda halen!
Je kunt komen luisteren naar de acts of omdat je nieuwsgierig bent naar de techniek van het opnemen op deze unieke locatie, in het voormalige laboratorium van de Faam snoepfabriek aan de Liniestraat 27. Vlakbij het station en de hotspots in Belcrum.
A-Broad koos lokaal talent: Vagabound, Myllie & The Tunes (XS) en AbSoulute, wij keken eens buiten de stadsgrenzen en vonden Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie (half Rijsbergen/half Amsterdam) en 3voor12/Rotterdam fluisterde de  naam van Moving Frost in ons oor. Kom langs, wij hebben er alvast zin in!

19:30 Vagabound
20:30 Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie
21:30 Moving Frost
22:30 Myllie Tunes
23:30 AbSoulute

Terwijl je in het publiek staat te genieten worden er opnames gemaakt (live-registratie). Tussendoor kun je meekijken in de opnamestudio. Blijf verder op de hoogte via het Facebook event of het volledige programma van Cultuurnacht Breda.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12