3voor12 Breda

#BB17 Antimatter voert taaie kost aan Breda Barst

Publiek heeft moeite met aandacht houden

Antimatter is ontstaan in 1998 en heeft inmiddels enkele veranderingen gekend. Zanger en gitarist Mike Moss startte met bassist, onder andere bekend van Anathema, Duncan Patterson. Hij verliet na drie albums de band om zijn eigen project te starten. Mike Moss zette zijn project voort en staat nu met een mix van singer-/songwriter en rock op het InPetto podium van Breda Barst. 

Wanneer Antimatter begint met spelen, moet Breda een beetje wennen. Het publiek heeft zich verzameld tot halverwege de houten vlonders, maar is meer aan het kletsen en een biertje aan het drinken. Toch staat het grootste gedeelte van het publiek achter de geluidstent met een drankje. De lange uithalen van zanger Mike zijn hard, maar slaat toch enigszins dood en bereikt het publiek nagenoeg niet. Halverwege het derde nummer lijkt het alsof er wat meer vaart in de set komt, maar helaas blijkt dat snel weg te ebben. Breda slikt de taaie kost van Antimatter, maar heeft het er duidelijk moeite mee. 

Het publiek
Er is een dame in het publiek, achter de geluidstent, die met een hoepel op de muziek aan het dansen is. Ze beweegt gracieus op de muziek, een groepje kijkt bewonderend naar haar. Ze stopt ermee en ze gaan verder met kletsen, net zoals de het merendeel van het publiek. 

Wil je meer Breda Barst 2017? In dit dossier vind je recensies van alle acts op de drie grootste podia! O.a. DOOL, Brutus en Whispering Sons.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12