Vrijdagavond 3 maart keerde MOOD terug bij Pier15 met de namen Julia Santana, Wicky Wiseguy, Lolo en Wantigga. Wat begon met een lege zaal en goede tunes liep uit tot een stomende zaal en nog hetere muziek.

Mood: smooth.
Julia Santana opent de avond met smooth R&B en oldschool hiphop. Met haar smooth muziek op de achtergrond is het nog rustig in het café van Pier15. De toon is gezet voor de stijl en sfeer van de avond, maar men doet nog hun eigen ding buiten de dansvloer om.

Mood: bewegen.
De eerste jassen gaan uit en de dansvloer wordt betreden. Wicky Wiseguy is begonnen met draaien en de zaal stroomt vol. De smooth mood wordt overgenomen, hij maakt hier een set van vol reggaeton en dancehall met een vleugje Caribische stijl. De terugkomende beats van deze genres sporen het publiek aan tot bewegen en dit zal het de hele avond nog blijven doen.

Mood: hyped.
DJ Lolo weet als geen ander wat de mood moet zijn op zijn eigen evenement. Dat is ook te merken als hij de draaitafel overneemt en het publiek gelijk in handen heeft. De smooth, beweegbare en relaxte R&B nummers mengt hij met de reggaeton en dancehall van net. Door zowel bekende als onbekende nummers en zowel oude als nieuwe tunes te draaien, mixt hij alle moods samen tot één gevoel: het publiek is hyped. Danskringen ontstaan en mensen laten hun moves op zijn best zien. Als Lolo zijn set afsluit met ‘Just Wanna Rock’ van Lil Uzi Vert is de hype mood real.

Mood: experimenteel. 
Voor deze editie van MOOD is de headliner Wantigga. Deze dj past helemaal bij de mood van MOOD. Hij neemt de stijl van Lolo perfect over en neemt het publiek verder mee de wereld in van future R&B, eclectic Soul en afrobeats. Hij experimenteert meer met house en speelt met grooves. Wantigga brengt meerdere niet voor de hand liggende grooves samen en laat het toch goed werken in zijn set. Zo brengt de dj nummers samen waar voor iedereen wat tussen zit. 

De dj’s hebben hard gewerkt verschillende moods bij elkaar te brengen tot één, die MOOD creëert. In Breda is zelden een evenement te vinden waar deze mood is. Kom het 27 mei zelf voelen, ervaren en horen want dan keert het weer terug bij Pier15!