Ik Zie U Graag 2017: genieten van Belgisch muziektalent

Negende editie op 7, 8 en 9 april in Mezz

Aankondiging: Eva de Brouwer ,

Benieuwd naar wat onze zuiderburen muzikaal te bieden hebben? Kom dan naar het Ik Zie U Graag festival! Dit Belgenfestival in Mezz biedt al jaren een ontzettend breed aanbod aan acts: en dit jaar gaat het van intieme popliedjes naar postpunk en rap. Voor maar € 35,- kun je op 7, 8 en 9 april komen genieten van gevestigde als nog wat minder bekende Belgische namen.

Wil je komen wegdromen bij Amongster, Pomrad en Piquet? Genieten bij de pop/rock van Absynthe Minded en grooven bij Coely? Heb je zin om te rocken bij de postpunk van Humo Rock Rally winnaars in 2016, Whispering Sons? Of laat je je liever verrassen door Warhaus, ook wel bekend als één van de frontmannen bij Balthazar? Dit alles is mogelijk bij het driedaagse festival. De zondagprogrammering is net als vorig jaar nog onbekend, we vermoeden dat die weer gratis toegankelijk zal zijn.

Enthousiast geworden? Op de site van Mezz is meer informatie te vinden over de acts die het podium zullen betreden. Ook zijn hier passe-partouts te koop. Hiermee heb je het hele weekend toegang tot het festival. Het festival maar één dag bezoeken? Er zijn ook dagtickets beschikbaar. Wij zijn in ieder geval enthousiast geworden over wat Ik Zie U Graag dit jaar allemaal te bieden heeft. We zien jullie graag tijdens het tweede weekend van april in Mezz.