Zaterdag 29 oktober: tweede Beek Live festival

Opnieuw volle aandacht voor eigen werk in De Drie Linden

Aankondiging: Daniël Hereijgers ,

Zaterdag 29 oktober staat De Drie Linden in Prinsenbeek weer in het teken van Beek Live. Het is dan tijd voor de tweede editie van dit festival met het nobele streven om bands en singer-songwriters uit de regio die eigen werk brengen een podium te geven. Dertien acts bestijgen één van de drie podia, voor een publiek van bijna duizend man, met gratis toegang.

Beek Live is twee jaar geleden opgezet om bands en muzikanten met eigen werk een podium te bieden, wat deze acts volgens de organisatie tegenwoordig steeds minder hebben. Na een succesvolle eerste editie, boden 85 acts zich aan voor deze tweede editie, waar ruimte is voor dertien acts.

De Drie Linden in Prinsenbeek zal wederom veranderen in een indoor festivalterrein waar 1300 bezoekers in passen. Het festival start om 19:00 uur met At First en eindigt rond half twee ’s nachts met Gingerpig. Daar tussenin spelen: Marvelious, Merlijn Nash, The Spvrk, Windup Space, The Artificial, Rick Linzel, The Koalaz en Squander Squad. Kijk voor meer informatie en het blokkenschema op de Facebook pagina van Beek Live.