Burning Down The House neemt Mezz over

Nieuw festival, op vrijdag 4 november

Aankondiging: Daniël Hereijgers ,

Fake Billy & The False Prophets, Malibu en Mezz organiseren vrijdag 4 november Burning Down The House en dit kun je volgens hen verwachten: “Een extravagante jungle waar gedanst mag worden: energie, plezier, viezigheid en flamboyante mensen. En dat doen we niet alleen voor de jongens, want ook voor de meisjes geldt ‘Er mag gedanst worden’.” Vanaf 19:00 uur, toegang € 15,-.

Zoals de lijfspreuk van garage trash rockers Fake Billy: “Broek uit, dansen!” En met wie kan dat nou beter dan met de punk powerpop van Afterpartees, rapper Donnie met de Bas Bron sound, de overactieve ‘electro chabi’ van Cairo Liberation Front, de eigenzinnige mix van genres tussen hiphop en punk van Malibu en de energieke punk van de Vlamingen van Equal Idiots? Een hele opsomming voor een vies feestje.

En ja: met Fake Billy & The False Prophets, Malibu en Cairo Liberation Front is het aantal Tilburgse acts vrij oververtegenwoordigd, maar dat mag de pret niet drukken: het is geen invasie wat Twan van Bragt van Malibu ook vertelde in een interview met 3voor12/Tilburg: “Deze bands vinden wij gewoon goed.”