PROTON is terug, op 26 maart en nu wel in Electron

“Positieve energie laat je lachen, dansen en creatief zijn”

Tekst: Daniël Hereijgers ,

Na een kennismaking met Breda in Strand Binnen in oktober vorig jaar, is dagfestival PROTON terug. Nu wel in Electron, waar het festival wou beginnen, maar de vergunningen toen uitbleven op het laatste moment. Op zaterdag 26 maart ziet PROTON dan toch het licht in de industriële setting van Electron. Van 15:00 tot 01:30 uur is er elektronische muziek zoals deephouse en techno, verrassende kunst en eten uit verschillende keukens en speciale, vaak lokale brouwsels.

Muzikale smaakmakers zijn de Duitse grootheden Extrawelt (live) en Amerikaan Ambivalent. De Nederlandse inbreng van de unieke b2b set van Nuno dos Santos en Remy Unger en een live set van Mees Dierdorp zullen de bezoekers ongetwijfeld laten dansen. De lokale en talentvolle Bjorn Wolf en Lovelock maken de line up compleet.

“Positieve energie laat je lachen, dansen en creatief zijn”, PROTON staat voor die positieve energie en kijkt daarbij vooral heel goed naar de eigen regio. Er is een voorname rol weggelegd voor kunstenaars en lokale ondernemers uit de stad. Er zijn nog kaarten beschikbaar, via de Facebookpagina van PROTON. Daar vind je ook meer informatie over de artiesten, kunst en catering.