Uniek en eenmalig: 25 jaar ‘Nevermind’ van Nirvana door Bleach

Integrale tribute op geheime locatie vanaf middernacht

Tekst: Daniël Hereijgers ,

Op 24 september 1991 bracht Nirvana ‘Nevermind’ uit, hét legendarische album en een mijlpaal in de grunge van de vroege jaren negentig. ‘Nevermind’ is een mijlpaal in de muziekgeschiedenis, zoals Nirvana dat ook is. De Bredase tribute band Bleach speelt daarom, om middernacht exact 25 jaar na het verschijnen, het album integraal. Op een nog geheime locatie in Breda.

Play It Again Boekingen en POB werken samen om dit unieke optreden mogelijk te maken. Van vrijdagavond 23 op zaterdagochtend 24 september 2016, klokslag middernacht, zal de wereldwijd bekende, onverslijtbare riff van ‘Smells Like Teen Spirit’ worden ingezet om via hits als ‘In Bloom’, ‘Come As You Are’, ‘Lithium’ en ‘Drain You’ het hele album ‘Nevermind’ live te laten klinken. In de volgorde zoals je van de plaat, cassette of cd kent.

Eénmalig en op een geheime locatie in het centrum van Breda, die pas kort voor het optreden bekend wordt gemaakt, aan zij die een kaartje hebben gekocht. De locatie zal vanaf 23:30 uur open zijn, met achteraf een dj die grungerock draait. De kaartjes kosten € 5,- per stuk in de voorverkoop, en zijn te verkrijgen via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/nirvana039s-nevermind-25th-anniversary-by-bleach en, als er nog zijn op de avond zelf, aan de deur voor € 7,50.