Roosbeef gaf voorproefje concert bij Velvet Breda

Instore sessie in sfeervol Velvet

Tekst en foto’s: Tessa Gorissen ,

Roosbeef gaat al een aantal jaar mee, waarbij de band rond Roos Rebergen ook al kennis heeft gemaakt met Breda. Het nieuwe album ‘Kalf’ is de aanleiding voor een nieuwe tour. Als voorproefje op de show in Mezz op zondag 22 februari deed de band eerst ’s middags rond 14:00 uur een instore sessie in Velvet Breda.

Vanaf het moment dat de bandleden van Roosbeef beginnen te spelen, is het in Velvet muisstil. Iedereen was in afwachting van de sessie die van start is gegaan. De winkel is niet helemaal vol en toch staan er mensen buiten te kijken voor de ramen. De band heeft plezier en af en toe moet zangeres Roos Rebergen zelfs lachen om haar eigen liedjes.

Dat Roos een zangtalent is, is allang duidelijk. Tijdens dit optreden bewijst ze ook dat ze enorm muzikaal is. Naast zang kruipt ze achter haar keyboard en laat ze ook haar gitaarkunsten horen. “Komen jullie vanavond ook of moeten we jullie nog overtuigen?”, vraagt Roos lachend en drukt een paar akkoorden in. Het publiek lacht, de sfeer is goed. Roosbeef staat vanmiddag hier in Velvet in elk geval alweer in het geheugen van Breda geschreven.

En check ook ons verslag van het concert in Mezz, diezelfde avond!

Gezien: Roosbeef. Velvet Breda, zondag 22 februari 2015.