Spectaculair programma 10 jaar Mezz

Bredaas muziekhart pakt 10 dagen stevig uit

Daniël Hereijgers ,

Mezz bestaat volgende maand alweer 10 jaar! Het Bredase poppodium viert dat met een muzikale tiendaagse van 18 t/m 27 oktober met een bijna overvol programma aan acts uit Breda, Nederland, de wereld. We blikken vast vooruit op een mooie oktober in Mezz.

Ramvol programma

Textures en Gingerpig op 1 avond, POB presenteert ‘Lekker Bredaas’, Ik Zie U Graag is er voor efkes in oktober, het afscheidnemende Face Tomorrow komt akoestisch spelen, de dansavonden 80’s Verantwoord, 90’s Now en Zer00’s Heroes zijn halve prijs en als klapper, vinden wij natuurlijk, is er een nieuwe editie van Club3voor12/Breda met Joris Dee, Tass Finner, Volt Violin en de 3voor12/Breda dj’s.

Daarnaast is er een ‘gebruikelijk’ programma wat ook niet misselijk is, Bettie Serveert komt de nieuwe EP presenteren, Arno, Zita Swoon Group, Shit Is Bangin’, Drive Like Maria en de Magnetron Revue staan ook allemaal gepland.

Jubileumblog
Om echt terug te kunnen blikken, bouwde Mezz een speciaal jubileumblog waar teruggekeken wordt op alles wat Mezz is. Van de bouw tot de ervaringen van artiesten, bezoekers en Mezz medewerkers en vrijwilligers. Wat herinner jij je van 10 jaar Mezz? Je kunt het daar kwijt.

Tips van 3voor12/Breda

Vooruit, we doen een selecte greep uit het jubileumprogramma van liefst 50 acts. Te veel verwachte hoogtepunten om op te noemen, check daarom ook de Mezz-site en het jubileumblog.

zondag 21-10  Wantwo Trash presents: Scott H. Biram
zondag 21-10  Textures + Gingerpig + surprise band
aandag 22-10  POB presenteert Lekker Bredaas: Tank86 + MacSwordfish + Whacha
dinsdag 23-10  Quiz’m - 10YM edition
woensdag 24-10  Face Tomorrow - akoestisch
donderdag 25-10  Ik Zie U Graag … voor efkes dan!
vrijdag 26-10  Club 3voor12/Breda: Joris Dee + Volt Violin + Tass Finner
zaterdag 27-10  Ca Ça Va? Ça Va!: Dans Dans
zaterdag 27-10  Magnetron Revue ft. De Jeugd van Tegenwoordig + Le Le + Willie Wartaal + Faberyayo + Coevorduh + vele anderen