Frank van Iersel is de nieuwe directeur van Mezz Frank van Iersel is de nieuwe directeur van Mezz

Opvolger Erik van der Schaft al snel bekend

, Redactie 3VOOR12/Breda

Frank van Iersel is de nieuwe directeur van Mezz

Opvolger Erik van der Schaft al snel bekend

Redactie 3VOOR12/Breda ,

Frank van Iersel start in januari als nieuwe directeur van Mezz concerts & dance in Breda. Hij volgt daarmee vertrekkend directeur Erik van der Schaft op.

Opvolger Erik van der Schaft al snel bekend

Frank van Iersel start in januari als nieuwe directeur van Mezz concerts & dance in Breda. Hij volgt daarmee vertrekkend directeur Erik van der Schaft op. Van Iersel was medeoprichter, programmeur, stagemanager en marketing/publiciteit manager bij Noorderligt en 013 in Tilburg. In die tijd was hij ook actief met de organisatie of productie van festivals als Mundial, Monsters of Rock en Boulevard Den Bosch, maar ook Festival van het Levenslied en de allereerste editie van Breda Barst. De laatste acht jaar was hij werkzaam als directeur van de Cultuurwerf in Vlissingen, een stedelijk bureau dat verschillende locaties en festivals runt.

Frank van Iersel: “Ik ken Mezz al lang van reputatie. De organisatie, de zaal en het programma doen landelijk van zich spreken. Alom hoor je en begrijp je dat het goed gaat in Breda. Dat is mooi. Mijn uitgangspunt is om er mede voor te zorgen dat dat zo blijft en de lijn die ingezet is te volgen.”

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda