Ambacht, Celluloid Heroes, Dan Musk en Fahrenheit Twins winnen Mezz Barst Ambacht, Celluloid Heroes, Dan Musk en Fahrenheit Twins winnen Mezz Barst

En Go Back To The Zoo, The Crookes en Funk D’voik ook op Breda Barst

, Tekst: Daniël Hereijgers

Ambacht, Celluloid Heroes, Dan Musk en Fahrenheit Twins winnen Mezz Barst

En Go Back To The Zoo, The Crookes en Funk D’voik ook op Breda Barst

Tekst: Daniël Hereijgers ,

Ambacht, Celluloid Heroes, Dan Musk en Fahrenheit Twins zijn de winnaars van Mezz Barst, de voorrondes van Breda Barst en spelen op zaterdag 17 of zondag 18 september in het Valkenberg park. My Worst Case Scenario werd door de jury aangewezen als reserveband.

En Go Back To The Zoo, The Crookes en Funk D’voik ook op Breda Barst

Ambacht, Celluloid Heroes, Dan Musk en Fahrenheit Twins zijn de winnaars van Mezz Barst, de voorrondes van Breda Barst en spelen op zaterdag 17 of zondag 18 september in het Valkenberg park. De jury koos deze vier acts uit tien bands: Benkhof, The Quaint, The Camp Shakes, The Vision Of Johanna, Fourteen Twentysix en My Worst Case Scenario streden ook mee voor een podiumplek. My Worst Case Scenario werd door de jury aangewezen als reserveband.

Daarnaast maakte de organisatie bekend dat Go Back To The Zoo, The Crookes, Streams Of Passion en Funk D’Void (hoofdact Beats) zijn toegevoegd aan het affiche. Het is te hopen dat Go Back To The Zoo het vele spelen dan nog niet moe is, de dj-set na de vrijdagavond was vrij tam, terwijl dj Kypski op zaterdag liet horen ook voor een bijna lege Dommelsch zaal nog vette beats en remixes en een strakke afterparty te kunnen draaien. Klik hier voor het fotoverslag.

Gezien: Mezz Barst, voorrondes Breda Barst. Mezz, vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2011.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda