Ambitieuze bands krijgen speeltijd. Aanmelden en speluh! Ambitieuze bands krijgen speeltijd. Aanmelden en speluh!

Schrijf je snel in voor Breda Barst, POBparade of de Grote Prijs

, Redactie 3VOOR12/Breda

Ambitieuze bands krijgen speeltijd. Aanmelden en speluh!

Schrijf je snel in voor Breda Barst, POBparade of de Grote Prijs

Redactie 3VOOR12/Breda ,

De voorrondes van Breda Barst komen eraan en je kunt jouw band nu inschrijven voor het grootste festival van de stad. Daarnaast hebben we ons eigen indoorfestival de POBparade met Pasen en ook de inschrijvingen voor de Grote Prijs van Nederland lopen nog eventjes... Meld je snel aan!

Schrijf je snel in voor Breda Barst, POBparade of de Grote Prijs

Breda Barst
Sta jij net als The Patsy’s, The Surs, Volt Violin of Marlon Penn afgelopen editie dit jaar op Breda Barst? Is jouw band ervaren, spelen jullie eigen werk en woont minimaal de helft van je band in de omgeving van Breda? Breda  Barst zoekt goeie, ambitieuze bands die er van dromen om in september het Valkenberg Park plat te spelen. Grijp je kans en wie weet sta je op 17 of 18 juni tijdens de voorrondes in Mezz. De exacte spelregels lees je op de site van Breda Barst. Vorig jaar lag de lat zeer hoog.

POBparade
Daarnaast kun je ook nog aanmelden voor de POBparade als tijdens het paasweekend de Bredase binnenstad en het lokale talent alweer voor de vijftiende keer helemaal voor de betere muziek gaan. Vorig jaar met 85 acts. En dit jaar? Dit jaar wil POB nog meer groeien en ben jij er misschien bij, alleen of met je band. Ook acts met minder ervaring of die krap een half uur kunnen spelen, maken zeker kans. Meer informatie op de vernieuwde website van PopOrganisatie Breda.

De Grote Prijs van Nederland
Bands, hiphopcrews, danceproducers en singer-/songwriters uit het Bredase met nog grotere ambities moedigen we graag aan om zich in te schrijven voor de Grote Prijs van Nederland. De inschrijving is verlengd tot en met 27 februari… We zijn nieuwsgierig of lokale bands ook de rest van Nederland durven laten zien hoe goed ze zijn.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda