Geschiedenisles in de Dommelsch zaal van Mezz bij Wishbone Ash. Geschiedenisles in de Dommelsch zaal van Mezz bij Wishbone Ash.

, Foto's: Jonas Mertens

Geschiedenisles in de Dommelsch zaal van Mezz bij Wishbone Ash.

Foto's: Jonas Mertens ,

De Britse classic rockband Wishbone Ash trad op afgelopen donderdag 14 januari op in Mezz, en begon zo 2010 met stijl aan het 41-jarig bestaan van de band. Andy Powell mag dan wel het enige overgebleven lid zijn van de originele band, hét succesverhaal uit de jaren zeventig heeft ook hier in Breda nog een trouwe fanbasis.

De Britse classic rockband Wishbone Ash trad op afgelopen donderdag 14 januari op in Mezz, en begon zo 2010 met stijl aan het 41-jarig bestaan van de band. Andy Powell mag dan wel het enige overgebleven lid zijn van de originele band, hét succesverhaal uit de jaren zeventig heeft ook hier in Breda nog een trouwe fanbasis. Nog nooit heb ik een publiek 60-plussers fout zien gaan op stevige rockmuziek.

Om de boel toch wat op te frissen brachten de mannen van Wishbone Ash het jonge Canadese gitaartalent Jimmy Bowskill mee als support act voor hun optreden. Bowskill en band hadden er duidelijk zin in, en ook vanuit het publiek werd het jonge bluesrock talent gesmaakt.

Gezien: Wishbone Ash & Jimmy Bowskill. Mezz, donderdag 14 januari 2010.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda