Zaterdag 24 april: Club3VOOR12/Breda in Mezz-café Zaterdag 24 april: Club3VOOR12/Breda in Mezz-café

Met Offenders of Love, The Phonology Experience en ERORR

, Tekst: Ivo Koenen

Zaterdag 24 april: Club3VOOR12/Breda in Mezz-café

Met Offenders of Love, The Phonology Experience en ERORR

Tekst: Ivo Koenen ,

Een nieuwe editie van Club3VOOR12/Breda met weer twee veelbelovende Bredase bands, Offenders of Love en The Phonology Experience, aangevuld met de electroplaatjes van ERORR!

Met Offenders of Love, The Phonology Experience en ERORR

Een nieuwe editie van Club3VOOR12/Breda met weer twee veelbelovende Bredase bands, aangevuld met de electroplaatjes van ERORR!

OFFENDERS OF LOVE
...houdt van je en is niet te beroerd dat te laten zien en horen. De muziek is een samensmelting van rock, pop, blues en psychedelica. De attitude van Mr. E en Eels, catchy als The Beatles, de fantastische meerstemmigheid en vrolijke, gelikte melodieën van Beach Boys’ Brian Wilson en de eenvoudige ROCK van AC/DC zijn de belangrijkste inspiratiebronnen van Offenders of Love.

THE PHONOLOGY EXPERIENCE
...brengt prettig gestoorde pop-rock met een geestig 70’s tintje. Met een set van eigen nummers weten ze een sterke show neer te zetten die van begin tot eind blijft boeien. Dit waanzinnig enthousiaste viertal brengt goed gebalanceerde songs met steady drums, pompende bas, scheurend gitaarspel en een orgeltje met een groots geluid!

ERORR
...is de naam waaronder Sander Veill de lekkerste en vetste electro draait. Hij zal deze editie van Club3VOOR12/Breda tussen de acts door draaien en het feest tot een goed einde brengen.

// 24 april 2010 // Mezz-café // 21.00-01.00 uur // Entree gratis //

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda