The Campfire Collaboration en Stammer Lee: americana in Hangar 20 The Campfire Collaboration en Stammer Lee: americana in Hangar 20

, Tekst en foto’s: Martijn Stadhouders

The Campfire Collaboration en Stammer Lee: americana in Hangar 20

Tekst en foto’s: Martijn Stadhouders ,

De donderdagavond in Hanger 20 biedt voortaan een podium voor acts van lokale en regionale bodem. Afgelopen donderdagavond waren dat The Campfire Collaboration en Stammer Lee. The Campfire Collaboration bedient zich van de rijke geschiedenis van de country, blue grass, roots en de blues. Stammer Lee uit Waalwijk sluit de avond af met een dampende set americana.

De donderdagavond in Hanger 20 biedt voortaan een podium voor acts van lokale en regionale bodem. Afgelopen donderdagavond waren dat The Campfire Collaboration en Stammer Lee. The Campfire Collaboration bedient zich van de rijke geschiedenis van de country, blue grass, roots en de blues. Naast vooroorlogse traditionals van The Carter Family wordt er ook werk van recentere datum gebracht, zoals covers van Bob Dylan, Nick Cave en Crosby, Stills , Nash & Young. Stammer Lee uit Waalwijk sluit de avond af met een dampende set die net als de voorgaande act stevig geworteld is in de americana. Hieronder een fotoverslag.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda