POB en Hangar20 presenteren nieuwe muzikale invulling van de donderdagavond POB en Hangar20 presenteren nieuwe muzikale invulling van de donderdagavond

Vanavond gratis naar The Campfire Collaboration in Hangar 20

, Tekst: Daniël Hereijgers

POB en Hangar20 presenteren nieuwe muzikale invulling van de donderdagavond

Vanavond gratis naar The Campfire Collaboration in Hangar 20

Tekst: Daniël Hereijgers ,

Vanavond kun je gratis naar The Campfire Collaboration in Hangar 20. Door de samenwerking van dit kakelverse nieuwe Bredase concertpodium en POB zal voortaan elke donderdagavond minstens één regionale band op het podium staan van de voormalige Graanbeurs.

Vanavond gratis naar The Campfire Collaboration in Hangar 20

Vanavond kun je gratis naar The Campfire Collaboration in Hangar 20. Door de samenwerking van dit kakelverse nieuwe Bredase concertpodium en POB zal voortaan elke donderdagavond minstens één regionale band op het podium staan van de voormalige Graanbeurs. The Campfire Collaboration bestaat uit Mario Petrus (Vagabound) en Robert den Hartigh (Mister Moon) in wisselende samenstelling, vaak aangevuld met Birgit van Waardenburg en Rik van Berlo. De band maakt een mix van blues, roots, country, folk en bluegrass met akoestische instrumenten. Stammer Lee vormt vanaf 21.30 uur het voorprogramma, de toegang is gratis. 

Morgenavond kun je de ska van Bazzookas gaan bekijken en voor zaterdag staat onder andere Silence Is Sexy geprogrammeerd. De entree bedraagt op die avonden € 3,-.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda