Hangar 20 geen nieuwe Graanbeurs Hangar 20 geen nieuwe Graanbeurs

Ondernemer Ruud Bruins ontvouwt plannen

, Interview: Sander Tonino

Hangar 20 geen nieuwe Graanbeurs

Ondernemer Ruud Bruins ontvouwt plannen

Interview: Sander Tonino ,

Gisteren opende in de Bredase binnenstad Hangar 20, op de plaats van de voormalige Graanbeurs. Sander Tonino, een collega van 3VOOR12/Den Bosch, interviewde de Bossche ondernemer Ruud Bruins, eigenaar van podiumcafé Plein 79 in die stad. Samen met Daan ten Have gaat hij in Hangar 20 aan de slag.

Ondernemer Ruud Bruins ontvouwt plannen

Gisteren opende Hangar 20, op de plaats van de voormalige Graanbeurs. Sander Tonino van 3VOOR12/Den Bosch interviewde de Bossche ondernemer Ruud Bruins, eigenaar van podiumcafé Plein 79 in die stad. Samen met Daan ten Have gaat hij in Hangar 20 aan de slag. 3VOOR12/Breda verwijst je graag door naar dit interview, waarin je kunt lezen wat hun plannen zijn, zoals samenwerkingen met PopOrganisatie Breda en wellicht Mezz:

“Doorgaan als De Graanbeurs is een utopie. Verandering van spijs doet eten. Als je functie als uitgaansgelegenheid verandert, dan moet je gaan kijken naar je exploitatie. Wat is mijn meerwaarde? Wij denken dat wij in dat gat kunnen springen. Een eigen smoel.”

"We moeten eerst maar eens laten zien wat we waard zijn. Daar gaan we keihard aan werken. De naam Graanbeurs staat voor 23 jaar rock ‘n roll. Daar ben ik ook niet vies van. Binnen het muzikale spectrum gaan we op zoek wat mensen eten. Het is geen tent voor mensen met een tienertoertje. Je mag instappen, we brengen je ergens naar toe, maar je moet wel een kaartje kopen bij de conducteur.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda