3voor12/Breda brengt je het beste van Bredase bodem 3voor12/Breda brengt je het beste van Bredase bodem

Ontdek de beste Bredase bands en dj's tijdens het 3voor12/Breda lanceerfeest

3voor12/Breda brengt je het beste van Bredase bodem

Ontdek de beste Bredase bands en dj's tijdens het 3voor12/Breda lanceerfeest

Zondag 30 september is het eindelijk zo ver, want dan organiseren we het 3voor12/Breda lanceerfeest. Helemaal gratis in het Mezz Cafe. Vanaf 18.30 kan je genieten van de beste, orgineelste en meest vernieuwende Bredase bands en dj's van dit moment. Met Mad Monkeys, Lucy Bakes Purple Cakes,

Ontdek de beste Bredase bands en dj's tijdens het 3voor12/Breda lanceerfeest

Hoewel 3voor12/Breda al een tijdje online is konden we het niet laten om toch nog een lanceerfeest te organiseren. Voor het 3voor12/Breda lanceerfeest is gezocht naar de meest vooruitstrevende en beste bands en dj’s van Bredase bodem. Mad Monkeys, Lucy Bakes Purple Cakes, Stuart O’Malley & The Wiskey Gullivers en dj E.V.A. laten zien dat er in Breda heel goede muziek gemaakt wordt. De dj’s van TBC Guerrilla Disco zorgen dat je je niet verveelt als er even geen bands spelen.

De Mad Monkeys zijn in 2006 ontstaan op de zolderkamer van de broers Danny & Stephan La Haye (Oxide 9 & Travoltas). Deze gekke apen maken een mix van electro, rock en punk. De eerste muzikale brouwsels verschenen op Flight of the Magnificent Wraah Bird. Op dat moment werd duidelijk dat deze apen veel in hun mars hadden. Met een mix van rock, punk, elektro, muzikale en visuele curiositeiten zijn de live-shows van de Mad Monkey eigenzinnig te noemen, want live worden ze door de GO-GO-OE-AH Monkey Dancers bijgestaan voor de betere danspassen en zwoele moves. Daarnaast is de Poolse candygirl Princes Ilga verantwoordelijk voor de snoepbanaantjes en chocolade sigaretten. Bereid je voor op een show die al je zintuigen prikkelt!

Lucy Bakes Purple Cakes is een electronisch project rond zangeres/rapster Leonie Muller (Lu-C) in samenwerking met Brian Broeders (B!). Vreemde paarse taarten representeren de teksten van Lu-C. Een gelaagdheid waarin een combinatie van kunst, filosofie, sociale misstanden, liefde en boeddhisme te vinden is. Muziek als voertuig van gedachten die komt in de vorm van Spoken Word, Drum,(&) Bass, samples en opzwepende electronische beats. Een cross-over ervaring van jewelste!

Uit de as van uiteengevallen projecten van zanger/gitarist Flip Noorman werd eind 2005 een nieuwe band geboren genaamd Stuart O’ Malley & The Whiskey Gullivers. In het eerste jaar werd de basis voor aanstekelijke folkpunk gelegd, waarbij satirische teksten worden afgewisseld met eigen gemaakte pubsongs en hier en daar een traditional. Doordat elk optreden consequent in één groot feest eindigt krijgt de band als snel een behoorlijke live reputatie. De band behaalt successen bij de Kunstbende West Brabant en afgelopen juni wordt Stuart O’ Malley gekozen als een van de winnaars van de voorrondes van Breda Barst. Dit talent kan niet gemist worden op het 3voor12/Breda lanceerfeest.

DJ E.V.A. is bekend van de Roomservice-feesten in café de Speeltuin en de POB DJ-Estaffete. Hij zal het lanceerfeest in stijl afsluiten met lekkerste electro, techno en minimal plaatjes. Tussen alle bands door zorgt TBC Guerrilla Disco ervoor dat je je niet hoeft te vervelen. Vers van MySpace, na alle muziekblogs doorzocht te hebben, brengt TBC Guerrilla Disco de nieuwste indie hits. Omgeremd rocken tot snoeihard dansen. Dit dj duo zal het feest compleet maken en zoals hun eigen motto al zegt: A party is not a party ‘till it’s a riot!

Het 3voor12/Breda lanceerfeest vindt plaats op zondag 30 september in het Mezz Cafe vanaf 18.30 uur. Entree is gratis.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda